Andra resultat

Husie förlorade borta mot Dalsjöfors och kommer få det riktigt tufft att klara sig kvar i ettan. Stattena slog Sjöbo i ett jämnt skånederby med 2-1.

I tvåan var det bara väntade vinster för Malmö mot Veberöd, Norvalla mot Böljan, Falkenberg mot Derome, Sandby mot Skurup och Halmia mot Helsingborg. Tror Skurup och Veberöd åker ur. Svårare att gissa det tredje laget och de som vinner. Malmö känns bäst, men de kan ändå inte gå upp. Idag hade de med flera spelare från a-truppen och därför blev det enkelt mot Veberöd. Kanske Norvalla och Halmia får ses som favoriter till kvalplatsen!

I vår serie vann Hammenhög över LB07 med 2-1. Antar att LB07 är sugna på att vinna mot oss nästa helg nu... Lilla Torg slog väntad Gula Damer. Gula Damer som jag tror kommer få det svårt i år. De har som många andra lag tappat flera spelare. Lilla Torg har många spelare som har spelat i högre divisioner. Dagens målskyttar har spelat i Malmö FF (Annelie Lindborg, Sara Stålhammar) och Husie (Elin Dunegård, Isabelle Refthagen).

Hardebergas herrar förlorade med 4-1 hemma mot Croatia. De hade två straffar emot sig i första. Mål på första och miss på andra. Hardeberga ställde snabbt om och kvitterade. Sen sköt Croatia 2-1 via ribban ner på mållinjen, men bollen dömdes in. 3-1 precis innan pausen.

Sandbys herrar spelade 2-2 borta mot Kyrkheddinge. De låg under med 2-0 efter tio minuter, men tog sen över och var närmast segern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0