Helgen

Idag har varit en lugn kväll i soffan. Talang och Berg. En kille som var grym på att trixa, en på att jonglera och en riktigt söt tjej som rockade rockring, är det jag kommer ihåg mest.

Imorgon är det jobb igen. Min första lördag. Får se hur det går. Om ni får någon konstig fil eller yoghurt är det mitt fel...;) Sen blir det fotboll. Antingen ser jag hela herrmatchen eller första halvlek av Sandby - Skurup. Sandby som jag tror kommer slå Skurup ganska enkelt. De har fått tillbaka de flesta och bara Ica saknas av dem som skulle kunna ta en plats i startelvan (vad jag vet). Räknar inte Annelie, Annika och kanske någon till som är borta till sommaren. Höst och Olle blir giftiga framåt. Hanna, Lillis och Emma kan fylla på bra. Linda spelar nog lite mer defensivt. Tozz tillslag är också ett riktigt farligt anfallsvapen. Bumbi får chansen i mål. Säkert överraskande för en del, men vad jag har hört så har hon imponerat i träningsmatcherna. Själv blir det träning 16-17.30. Nästa helg kommer vi komma riktigt sugna till Bunkeflo!

På söndag kan jag äntligen ha sovmorgon. Det lovas fint väder och jag och Tozz ska åka inlines till Sandby för att kolla när Teamet möter BK Vången. Teamet är förstärkt av några a-lagsspelare och kan kanske ge Vången en match. De får dock höja sig rejält från förra helgen, då det inte alls såg bra ut. Ser nog BK Vången som den största favoriten i vår serie och tror de vinner över Teamet. Senare på eftermiddagen ska jag döma SSIF f95/96 mot LB07.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0