Intressanta resultat

Sandby förlorade borta mot Halmia med 3-0. Halmia har alltid varit bra och det blev för tufft då både Tozz och Höst saknades. Sara Johansson spelade en del i andra halvleken och kommer bli en stor tillgång för Sandby om något år. Skurup förlorade "bara" med 2-1 mot Norvalla, som vann serien förra året. Falkenberg har inlett bra och vann sin andra match mot Böljan.

Vången och Borgeby spelade 2-2, efter att Borgeby hämtat upp ett 2-0-underläge. Enligt Vången var de överlägsna, men kunde inte täppa till matchen.

Ännu ett WO har lämnats i vår serie. Inte helt oväntad var det Gula Damer som fick göra det. Skillinge vann alltså utan att spela.

I den norra trean verkar det skilja en del mellan botten och toppen. Wä slog Häljarp med 10-0 och även när vi mötte dem i träningsmatch var det klasskilnad. Starkt av Eskilsminne att slå Råå med 3-1.

Löberöd slog Uppåkra stort i premiären. 4-0 slutade det. Uppåkra som spelade riktigt bra mot Teamet, måste ha tappat sitt spel helt. Den mellersta fyran innehåller många bra lag. Lunds BK slog Sösdala med 2-1. Hallands förlorade lite överraskande mot Backarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0