Några resultat

Det var seriepremiär för Husie DIF och Hammenhögs IF i lördags. Matchen slutade 1-1. Alltid bra när andra lag i serien spelar lika. Nästa helg möter vi Husie. Jag antar att de inte kommer kunna ha samma lag, eftersom de spelar samtidigt med A-laget borta mot Dalsjöfors. Det är en stor fördel för oss, men det kommer säkert bli riktigt tufft ändå.

LdB Malmö vann sin andra raka match. 3-2 mot Göteborg. Inte lika enkelt som förra matchen, men antagligen mycket tuffare motstånd.

Sjöbo slog enkelt Skurup i YA-cupen. 8-2 slutade det. Sjöbo verkar ha hittat formen, samtidigt som Skurup har haft två storförluster på kort tid nu. Skurup möter Sandby i premiären i tvåan och kommer få det tufft.

Vången och Borgeby gjorde två bra genrep mot tippade topplag i division 3 norra. Vången slog Råå som varit starka i träningsmatcherna. Borgeby spelade 1-1 mot Eskilsminne, som säkert är sugna på att ta steget upp i tvåan direkt.

Lilla Torg hade det tufft i Svenska cupen mot Karlskrona FF. 9-0 slutade matchen. Karskrona har gått rakt igenom seriesystemet och spelar i år i tvåan. De kommer säkert få tuffare motstånd nu, men har vad jag har hört några spelare med allsvensk rutin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0