Teamet - Vången

Jag och Tozz åkte som bestämt inlines till matchen. Det var lite motvind, så det tog längre tid än vi hade tänkt. När vi kom till Sandby, var vi sugna på vindruvor, så vi var inom Ica innan vi kom till matchen. Vi missade den första kvarten och missade två mål. Det verkar inte som det är meningen att jag ska få se Sandbys mål. Petra och Curry hade gjort dem. Teamet hade övertaget om resten av halvleken. Vången var knappt inne på Sandbys planhalva. Det gick inte att känna igen Teamet från förra helgen mot Uppåkra, då det inte alls såg bra ut. Nu var det inte samma lag, men spelarna som var med då hade höjt sig rejält. Idag var det nästan en a-lagsuppställning offensivt. Hanna och Höst i anfallet. Curry, Lillis, Oliw och Madde på mittfältet. Madde, den enda som inte var med igår. Även om hon inte har tränat så mycket, så är hon riktigt bra. Sandby pressade Vången, men fick inte in fler mål under första halvleken.

image80
Tozz skriver på Annelies gips! Annelie som imponerade med att vara med och trixa i pausen. Hon är nog snart tillbaka...;)

Direkt i andra halvlek kom Helle runt målvakten och lyckades peta bollen mot mål. Det var knappt att den rullade över mållinjen, men Vångenspelaren hann inte ifatt för att rensa undan. Sandby hade det mesta spelet och skapade några bra lägen att utöka. Men efterhand i andra tog Vången tag i sitt spel och kom lite närmare Sandbys mål. De hade några skott och Irre fick lite att göra. Matchen slutade 3-0 och det var ett helt rättvist resultat. Vången som trillade ur tvåan förra säsongen, trodde jag skulle vara bättre. Får kanske hitta en ny favorit till att vinna serien, för spelar de som de gjorde idag vinner de definitivt inte. Teamet kan inte ställa upp med så bra spelare varje match och frågan är hur det kommer se ut när inte startspelarna från tvåan är med.