Högt tempo

Träningen inleddes med fotbollstennis. Två pass, två tillslag och två som jagade. Vi var fem i lagen och det gick riktigt bra för alla lagen. Stundtals satt passningarna precis där de skulle och de som var i mitten fick jaga utan att komma åt bollen. Rörelsen kan fortfarande bli bättre och ibland kommer några lösa passningar. Vi delade sen in oss i två lag och varje lag delade sig i två delar. Två lag spelade och när man fått avslut mot sig, så byter man så att de andra kommer in och anfaller. Tempot var riktigt högt och det blev mycket spring fram och tillbaka. Flera bra avslut. Många lågt på bortre som Jan har tjatat om. Pressen från det försvarande laget var också bra och flera gånger bröt laget högt upp och kunde komma till avslut. Mitt lag var först fyra, men efter ett tag gick Elin över och jag, Sofie I och Louise fick det lite tuffare. Många bra löpningar och finesser i uppspelen. Sedan spelade vi på stor plan. Tempot fortsatte att vara högt. Båda lagen rullade runt bollen bra mellan sig och vände spelet bra. Vi hade gång på gång svårt att få tag på Elle som kom igenom och gjorde flera mål, men annars funkade det bra för vårt lag. Några snygga mål framåt hann vi också med! Träningen skulle avslutas med tio korta stäckor, men vi hann nog bara hälften innan Jan tyckte att vi sprungit klart.

En tuff match i helgen mot Vången. Det lag som jag nästan tycker var det bästa vi mötte i våras. De hade väldigt starkt försvar, vi skapade knappt någon under matchen. Det blev 3-1, men vi var inte nära att ta poäng. Nu till helgen kan de flesta vara med igen och visar vi samma vilja som mot Skillinge ska vi ge Vången en tuff match. Elle som äntligen är spelklar, kan tyvärr inte och Sara kunde nog inte heller.

Nästa vecka möter u-laget LBK i ett dubbelmöte. Borta på tisdag och hemma på fredag. Det var många som ville vara med på matchen på tisdag, så vi kommer nog få fullt på avbytarbänken för en gång skull. Elle gör debut och det ska bli riktigt kul att ha henne med i laget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0