Lite resultat

Husie slog ikväll Skillinge med 3-2. Husie som verkar ha förstärkt med a-lagsspelare, i alla fall var alla målskyttar från deras a-lag. Skillinge kommer få det tufft att klara sig kvar i trean, när alla lag runt omkring är farmarlag och alla nu verkar satsa på att klara sig kvar. Tråkigt att det ska bli så! På våren går det dåligt för farmarlagen och sen när a-lagen antingen är klara eller inte klarar sig kvar, så satsar man allt på farmarlagen. Borde finnas bättre regler för hur man får flytta spelare mellan a-lag och farmarlag eller så borde det finnas rena farmarlagsserier. Division 5 serierna har nog blivit betydligt mer rättvisa nu, när lagen där slipper möta alla b-lag. Det är så beroende när man möter farmarlag/b-lag, om a-laget spelar samma dag, dagen innan eller efter. Synd om spelare som normalt spelar i farmarlaget, som nu inte får spela alls eller hamnar på bänken till förmån för "bättre" spelare. Farmarlagen borde spela i den division de klarar sig utan att förstärka med a-lagspelare.

LB07 slog i helgen Lilla Torg med 5-3 i ännu en målrik match från Lilla Torg. LB07 som gick upp i serieledning, eftersom de andra två topplagen, Vången och Hammenhög, spelade 2-2. Vången som inlett höstsäsongen på liknande sätt som de gjorde i våras. Hoppas de väntar med att ta sin första seger, eftersom vi möter dem på lördag.

I ettan går det fortsatt tungt för Sjöbo och Husie och båda två lär åka ner i tvåan. Husie har förlorat två raka med 7-0. Stattena håller en säker ledning och det hade varit kul om ett skånelag går upp i allsvenskan. Vittsjö gör en bra första säsong i ettan och verkar klara sig kvar.

I tvåan så vann Sandby med 3-0 över Veberöd. Spelet var inte det bästa, men det var en vinst och det är aldrig fel. LdB fick "bara" 2-2 mot Böljan. Halmia drog ifrån i toppen efter uddamålsvinst mot Derome. Helsingborg vann nykomlingsmötet mot Skurup och har visat sig vara den starkaste nykomlingen i år.

Kommentarer
Postat av: Karla

Så tänkte du nog inte ang farmarlag när du spelade i Sandby...

2008-08-19 @ 22:38:19
Postat av: Helena

Klart att man ser det på ett annat sätt då, man vill alltid att det ska gå bra för sitt eget lag. Men även när jag spelade med Sandby, så kan man tycka lite synd om de andra lagen när man kommer med ett lag med flera a-lagsspelare. I ett kval för något år sedan ställde vi upp med nästan ett a-lag mot Borgeby och Harlyckan och även om vi följt reglerna så känns det inte riktigt rätt. Jag förstår att de gör som det gör, men det blir fortfarande inte riktigt rättvist mot a-lagen i serien.

2008-08-20 @ 20:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0