Resultat

Vår serie har fått ännu en ny stor förändring. Gula Damer lämnde igår sitt tredje WO mot BK Vången och utesluts ur serien. Vi förlorar tre poäng och nio mål i målskillnad på det. Skillinge och Lilla Torg förlorar mest, eftersom de redan har mött Gula Damer två gånger. Skillinge ligger nu riktigt dåligt till och vår seger igår betyder ännu mer nu. Team Sandby, Husie DIF och Sjöbotjejerna kommer nu närmare lagen på säker mark. Tråkigt att Gula Damer inte skulle lyckas få ihop lag under hela serien, men det var inte speciellt oväntat.

Nästa lag som har kris är Husie DIF. De förlorade idag med 7-0 mot Lilla Torg med bara elva spelare, men en Sara Stålhammar i kanonform. Hon gjorde fem mål. Husie hade ungt lag mot oss, men de hade ännu yngre idag med sex 95:or. Det håller inte i division 3. Lilla Torg närmar sig toppen, men jag tycker de har för svagt försvar för att blanda sig i kampen om platserna i tvåan. Tror det kommer stå mellan Vången, Hammenhög och LB07.

Teamet förlorade som väntat mot LB07. Helt utan a-lagspelare, blev det förlust med 2-0.

Sjöbotjejerna vann i eftermiddags mot Borgeby med 1-0 och drar ifrån Teamet och Husie i botten. Sjöbo har verkligen kommit igång och närmar sig lagen i mitten av tabellen.

I ettan spelade Husie och Sjöbo 3-3. Husie började starkt och ledde snabbt med 3-0. Sjöbo tog sedan tag i resten av första halvlek och kvitterade innan paus. I andra blev det inga fler mål.

Vittsjö tog viktiga poäng i en målrik match mot QBIK (7-2) och drog ifrån botten.

Stattena och Jitex spelade 1-1 i en tidig seriefinal.

Sandby förlorade med uddamålet mot Halmia. 4-3 slutade det efter mål av Olle, Linda och Oliw. Precis i slutet var Oliw nära att kvittera efter ett ribbskott. Hon borde kanske spela högre upp i plan, efter att hon visat sin målfarlighet gång på gång.

Veberöd förlorade igen. 0-2 mot Derome. Även Skurup fortsätter att ha det tungt och det blev storförlust mot Norvalla.