Mamma Mia

Efter matchen blev det till att snabba sig. Först till Sandby och lämna bilen. Ta bussen hem. Snabbt byta om. Hämta sushi på vägen till Johanna. Johannas nya lägenhet var väldig mysig. Vi åt, drack och värmde upp med filmen Mamma Mia. Vi var så inne i Sing-a-long låtarna att vi höll på att missa tåget. Vi fick springa till stationen och precis när tåget kom hade vi anfådda nått perongen. Mamma Mia visas på Arenan. Det var nytt och snyggt.

Musikalen var riktigt bra. Alla sjöng enormt bra. Man kände igen mycket från filmen, men det var lite mer scener och låtar i musikalen. I slutet sjöng de flera extra nummer som uppskattades av alla. ABBA får en verkligen på bra humör!
 
Ida och JohannaAlla tre!

Paret bredvid mig var lite speciellt. Kanske i 60-årsåldern. Först kom de kanske en kvart för sent. Sen snackade de, så de framför fick säga till dem. De blev sen väldigt intima, innan mannen somnade. Efter pausen kom de för sent igen. Under andra delen sov han igen, för att vakna till liv under avslutningssångerna. Då diggade han riktigt mycket och höll på att slå ner tanten nedanför.

Efteråt var vi sugna på att gå ut. Det fick bli Hipp. Det passade att avsluta kvällen med lite schlager. Vi tog en sväng inom BK och åt. Riktigt gott. Då blev jag också lite trött, hade varit vaken sen halv sex. Väl på Hipp piggnade jag till igen. Bra låtar. Roligt att det kom ABBA också. En del Sandby-folk var där och jag träffade även Höst! Några hade druckit mer än andra... Lite innan två gav vi upp. Riktigt rolig kväll! Tack så hemskt mycket för presenten!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0