Träningsturnering i Harlösa

Som vanligt nu för tiden kom jag lite sent pga av jobb. Vi hade två lag och de hade ett. Det var tänkt att vi skulle spela in lagen till Sandbycupen och Köpingebrocupen. I vårt röda lag spelade från början Emma L, Pilan, Malin S, Josse, Anna, Helen, Louise, Stina och Malin R. I det gula spelade Hanna L, Camilla, Sara La, Aleks, My, Sofie I, Benita och jag. Första matchen spelade röda mot Harlösa. Vi gjorde några mål framåt, men släppte till Harlösa lite enkelt bakåt. Stundtals var det fina spelkombinationer och det blev vinst med 3-2. Malin S skadade sig tyvärr tidigt, efter att ha gjort ett grymt snyggt mål. Ett skott utifrån rakt upp i krysset. I andra matchen mötte gula röda. Vi gjorde lite misstag bakåt och det stod ganska snabbt 2-0 till röda. Vårt anfallsspel var ganska bra, men Emma storspelade i målet, så vi fick aldrig in någon boll. Sedan var det vår tur att möta Harlösa. Vi slarvade bakåt och försvarspelet över hela planen var inte bra. Vi hade flera bra chanser, men missade ofta sista passningen. Harlösa vann den matchen med 3-1. Vi bytte sen runt lite. Jag fick äran att spela med de röda. När vi väl fick i gång vårt passningsspel, hade Harlösa svårt att hänga med. I slutet spelade vi med ett lag med många avbytare. Harlösa vann båda matcherna. Vi måste försöka undvika att göra egna misstag, för det utnyttjade Harlösa flera gånger. Vi kan spela mycket bättre än vad vi visade idag, men under korta perioder såg det riktigt bra ut. Kul att spela träningsturnering. Inte lika allvarligt som en cup, men roligt att möta andra lag. Riktigt fin hall Harlösa har fått!
 

Full fart framåt!!!Emma startar spelet...Efter Malin skadat sig, var hon mest upptagen med mobilen...Louise och Stina på väg hemAndreas, Micke och många

Kommentarer
Postat av: Anonym

ÄNTLIGEN fick jag nolla dig ;) haha

2008-12-21 @ 21:05:20
Postat av: Helena

Är det Harlösas gamla målvakt som inte vågar skriva sitt namn? Jag kan inte sänka ditt självförtroende helt, genom att alltid göra mål...;)

2008-12-21 @ 23:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0