Christer och Amy

Måste säga att Christer Sjögrens låt var riktigt dålig, men det var väldigt väntat att den gick vidare. Fanns inga riktigt bra låtar ikväll. Amy är grym för att vara 15. Poodles skulle vara bättre utan E-type. Sussie Tapper hade en fin text, men Velvets låt var en betydligt bättre schlager. Tror Velvets låt kan bli en radiohit. Face-84s låt måste vara årets sämsta, vilken text och ingen utstrålning. De såg ganska coola ut, men blev mesiga när de sjöng. Hoppas och tror inte att någon från idag kommer vinna finalen.

Jag hade trevligt sällskap och en massa godsaker ikväll iaf! Kattas berömda morotskaka får helt klart mycket bra betyg. De andra kakorna var också goda, men Gudrun kanske inte var den estetiskt finaste..;)

Måste bara avsluta med att säga att jag är grymt avundsjuk på alla som tränade idag. Vilket väder, kändes som vår på riktigt! Hade tänkt springa en runda när jag kom hem, men det blev inget av det av någon mer eller mindre bra anledning. Måste gå och lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon igen.

Kommentarer
Postat av: Mia

Riktigt dåligt utbud på dagens melodifestival..Amy var väl den som var bäst tycker jag..men Christer?? pinsamt...

2008-02-10 @ 00:17:13
URL: http://mariat80.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0