En massa fotboll

Först ut var dagens träning. Träffade min favorit där, hade glömt bort att jag aldrig mer skulle snacka med henne. En mer än sist, men förhoppningsvis kommer alla sportlovsfirare hem snart! Eftersom Lina myglar från träningarna i veckan, så är det jag som blir sist vald och fick äran att vara med Rille.  Vi hade passningar, vändningar med överstegsfint, släppte bollen mellan benen och till sist olika volleyövningar. Sedan övade vi anfall mot försvar. Måste säga att vi som skulle anfalla var riktigt dåliga eller så var det backarna som var riktigt bra. Det blev knappt ett enda mål. Träningen avslutades med en liverpoolare. Jag och Lilly sprang hela tillsammans. Bra att ha någon nära som sporrar en till att ta i lite mer än vad man annars hade gjort. Milan skötte peppningen, men jag tror hon bara "hejade" på Lilly.

Sandra var sjuk idag, så vi spelade med bara en avbytare i korpen. Vi började inte så bra och X plus Y = 3, tog ledningen ganska snabbt. Sen kom vi in i matchen och tog över. Vi rullade på bra. Björne kvitterade efter en fin passning av Mattias. Mattias gjorde sen 2-1. Katrin utökar ledningen efter en fin prestation och avslutade med ett skott vid stolpen. Vi leder med 5-1 i paus och det känns lugnt och säkert. Direkt i andra gör Mattias mål. Sen slappnar vi nog av lite. De gör två ganska snabba mål och sen skadar sig Mattias. Han sa direkt att hälsenan var av. Hoppas det inte är så allvarligt och att han kan vara tillbaka snabbt, för han behövs verkligen. Sista tio minuterna spelade vi utan avbytare. Riktigt jobbigt! Först blev vi ganska tillbakapressade, men sen måste man kommit in i andra andningen. Jag spelar fram Zoran till 7-3 och sen Björne till 8-3. Kul idag att alla gjorde mål (utom John som stod i mål). Skönt att hålla sista delen av matchen utan avbytare!

Sen Champions league. Arsenal dominerade totalt första 20 minuterna i andra halvlek. De spelar bollen så bra mellan varandra och har riktigt bra rörelse. Tyvärr får de inte in någon boll och Adebayors miss i slutet skulle bara varit mål. Tror ändå att de lyckas vinna på San Siro. Barcelona vann med 3-2 borta mot Celtic och det vänder aldrig skottarna. Messi gjorde två mål och gick om Zlatan i Champions leagues skytteliga. Tyvärr lyckades inte Lyon hålla 1-0 mot Manchester United och de kommer att få det svårt borta nu. Turkarna vann hemma mot Sevilla och det hade varit kul om de gått vidare.