Fler sjuka

Nu börjar snart alla träningsmatcher dra igång. Ikväll skulle Sjöbo mött Veberöd, men pga sjukdom hos spelarna i Veberöd blev den inställd. Även om det är tidigt på säsongen och det är många som är sjuka nu, så bådar det aldrig gott att få ställa in matcher. Veberöd som hade tunn trupp förra året och bara hade ett lag, kan få det riktigt tufft i tvåan. Har inte så bra koll på deras nyförvärv, men från matcherna mot Teamet förra säsongen måste många höja sig för att de ska klara sig kvar. Det skiljer ganska mycket mellan trean och tvåan.

Vi börjar inte våra träningsmatcher förrän i mars. Vi möter nästan bara division 3 lag, med undantag av just Veberöd och IFK Hässleholm. Det är upp till bevis, men bra med tufft motstånd direkt. Den södra trean ser riktigt tuff ut, så det gäller att vara på topp i alla matcher. Med många unga duktiga spelare och några lite mer rutinerade ska vi försöka ge alla lag en riktigt bra motstånd. Har fixat så jag kan vara ledig den 17/2 när det är Nils Holgerssons cup i Skurup. Ska bli riktigt skoj. Lite "uppvärmning" inför de riktiga träningsmatcherna!

Även Sandby är lite av en sjukstuga av vad jag har hört. Ska bli spännande att följa hur det går för dem i år. Tre nyförvärv från Hallands, som alla verkar bra enligt rapporter. Helena Terne från Lunds BOIS och Miriam som tyvärr är knäskadad. Annika som varit viktig för laget är först tillbaka i sommar efter sin resa. Frågan är om Johanna som ska träna Staffanstorp fortsätter, annars blir det spännande att se hur det nya mittbacksparet ser ur. Hoppas Stjärna lyckas bra i Stattena, men hon kommer säkert vara saknad i Sandby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0