Frusen

Tyvärr lär jag mig aldrig att inte träna när jag inte borde. Nu känner jag mig inte bra alls. Frusen, hes och en näsa som rinner hela tiden. Träningen startade som i lördags med passningar och fintövningar. Sen var det dags för cykelslangar. 14 gånger och jag gjorde det med Elin, som var för stark för mig. Jag stod själv stilla när jag skulle springa och sen for jag som en vante bakom henne tillbaka. Var omöjligt att hålla emot! Sen blev det spel. Funkade bra fram till Rille. Han stod i vägen för allt och alla bollar gick på honom. Men, men när vi lär oss komma förbi honom, kommer motståndarna i trean inte ha en chans! Jag fick några bra lägen, men måste bli säkrare. Hur svårt ska det vara att få in bollen?!? Det hela avslutades med några löpningar över kortsidan av planen.

Efter träningen kom Milan med massor av kakor och godis som de yngre ska sälja för att få ihop pengar till Gothia. Snäll som man är får man hjälpa till lite. Kan starta näthandel här! Om någon är sugen är det bara att säga till. Annars blir det väl att de hamnar i min mage. Kolorna var riktigt goda!:) Synd att man inte var lite yngre, så man hade kunnat vara med och spela. Gothia-veckan är en av de roligaste veckorna jag har varit med om!!

Nu ska jag ta mitt täcke lägga mig i soffan och kolla på film!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Gud vad du är redis som rapporterar så bra från träningarna, nu när jag inte kan inspektera så ofta som jag skulle vilja - fortsätt så!!

Krya på dig!

2008-02-04 @ 23:37:18
URL: http://jennysbebis.blogg.se/
Postat av: Jenny

redig

2008-02-04 @ 23:37:53
URL: http://jennysbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0