Klen fot

Värmde upp lite med Olle innan träningen idag. Det bler 45 minuter mestadels passningar. Ganska jobbigt, men bra att öva det man är mindre bra på. Hade med en överraskande present till henne också. Får se om hon klarar att vänta till på onsdag med att öppna den...;)

Idag var de flesta sportlovsfirarna tillbaka och vi var fler på träningen igen. Milan fick den stora äran att passa med mig. Först vanliga på ett tillslag och sen två tillslag. Sen var det de vanliga att släppa bollen mellan benen och vända. Undra om jag någonsin kommer använda det på match, är bara tur i så fall. Vill ha bollen vid fötterna och inte släppa iväg den långt, så motståndarna hinner emellan och kan ta den. Vi hade sen olika hopp över stegarna. Idag utökades det med längre hopp och man fick ta i riktigt för att klara dem. Efter det var det spel. Båda lagen hade bra spel. Vi hade Malin i målet, kul att hon börjar kunna vara med mer och mer. Tyvärr ville min fot inte vara med hela träningen utan den vek sig när jag och någon i andra laget båda sparkade på bollen i luften. Det gjorde sjukt ont från början. Milan och Mikael var snälla och hjälpte mig att trycka, medan Jan hämtade en linda. Vet inte om Milan gjorde det för att hon var trött eller om hon verkligen ville hjälpa till..;) Fick mest höra att jag var klen och sen sprutade hon iskallt vatten på mig som var helt försvarslös i duschen. Smärtan gick över ganska snabbt och även om det inte gick snabbt kunde jag stödja på foten när jag gick. Måste säga att smärtan av att inte få blod i foten gör så mycket ondare än själva stukningen. Halvvägs in till Lund hade jag ingen känsel i foten och det kanske inte är så bra att köra då. Fickparkera var absolut inte så lätt heller. Tror jag kommer känna av en del i foten imorgon, men på onsdag ska det vara så bra så att jag ska kunna träna och helst spela korpen.


Kommentarer
Postat av: Linafina

Hur känns det idag? Jag tycker faktiskt liite synd om dig... Och så vill jag ju inte att du ska missa matchen på lördag. Hörde förresten att det skulle bli storm. (är det inte alltid det på lördagar!?)

2008-02-26 @ 15:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0