Landskamp

0-0 mot Turkiet. Inte en förlust i en träningslandskamp måste ses som något positivt. Någa nyckelspelare var inte med och några nya fick chansen från start. Säkert någon av dem som kommer komma med i EM-truppen. Andreas Isaksson fick chansen i mål. Han gjorde tydligen det lilla han hade att göra helt ok, men spelar man knappt några matcher kan man inte vara i form till EM. Jag är en av dem som vill att Rami Shaaban ska få chansen! Det känns som om de svenska spelarna bara kan pricka formen till juni, så kan det bli ett riktigt roligt EM-slutspel.

Själv missade jag matchen, vilket inte händer så ofta. Trodde först jag skulle kunna se den, eftersom jag inte kände mig så bra i tisdags. Igår var jag mycket bättre, bara lite förkyld. Då fick det bli träning, kunde inte missa två i rad. Ska jobba på lördag. Träningen igår inleddes som vanligt med passningar. Lina blev som vanligt över, så jag fick offra mig att vara med henne...;) Sen var det vändningar och så skulle vi gå med bollen på olika sätt. Efter det var det stegarna och sen en spelövning. Förstod inte alls i början vad man skulle göra. Man var tre lag. Först skulle man anfalla och när man tappade boll, direkt hem och försvara mot laget som "vilade" i mitten. Ibland hade man inte en chans att hinna hem, om det blev snabba spelvändningar. Mitt lag var inte det bästa på att anfalla och det blev  till att jobba hem snabbt igen. Säkert bra för mig som behöver lära mig att jobba hem direkt när man tappar boll, sitter inte i ryggmärgen. I slutet var det löpningar fram och tillbaka längs hela planen, långsidan. Nu märkte jag att jag inte var helt frisk. Kändes som man stod still i motvinden, men nästa gång ska det gå fortare.

Efter träningen fastnade vi hos Hasse ett tag. Han och Sandra meckade lite med bussen, medan vi andra satt och tittade på. Själv gillar jag bilar så länge de fungerar. Vet inte riktigt vad som var fel. Någon lampa som lyste. Tror det fixades med att en säkring togs ut och sen stoppades in. Låter som ett konstigt sätt att laga något på. Ungefär som jag fixar datorn, när den inte fungerar. Stänger av den och sätter på den. Men sen brukar den fungera..:)

Ikväll är det korpen igen. Sista matchen i julturneringen. Oddputs kämpar ska få en tuff match!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Bra uppdatering!! Du är min träningsinfo-idol Hille!!

2008-02-08 @ 09:48:33
URL: http://jennysbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0