Lite mer fotboll

Sjöbo och Husie spelade idag träningsmatch och det blev lite oväntat 1-1. Husie som jag skrev om för några inlägg sen och inte trodde på. Förutom de spelareförluster jag nämnde då, har även Lina Larsson försvunnit till Tyresö FF. Hon känns som hon har varit en av Husies mest tongivande spelare i hur många år som helst. Sjöbo överraskade förra året i ettan och jag tror de kan bli ett stabilt lag även i år. Nästa helg möter de Sandby.

Av våra motståndare i serien imponerade Borgeby mest av dem jag såg idag. De gick vidare med ett lag och det var bara på målskillnad de inte gick vidare med det andra. Hammenhög verkade inte alls bra. Sjöbotjejerna, om det var dem som ställde upp idag, imponerade stundtals. De förlorade mot Borgeby. Viola Alfredsson styrde och dominerade när hon var på plan, men henne lär vi förhoppningsvis slippa i serien. Skillinge var i alla fall tillräckligt bra för att ha gått till slutspel, men jag såg inte dem för att de spelade igår.

Hardebergas herrar slog Vellinge i helgen med 4-1 efter mål av Jernberg 2, Weste och Tobbe N. Sandbys herrar vann över Lunds FF med 2-0, där Jeppe och Månsson nätade.

Kommentarer
Postat av: Mange

Vi mötte aldrig Malmölaget utan det blev LFF av någon anledning...Helenis. Ps: Chokladen är gooood!

2008-02-17 @ 21:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0