Tuff match i korpen

Ikväll mötte vi Bollkontroll och som namnet antyder var de riktigt bra. Framför allt hade de två riktigt bra tjejer. Mattias kan inte vara med resten av våren, eftersom hans hälsena gick av sist. Synd om honom och tråkigt för oss! Idag var John sjuk. Zoran hade fixat två ersättare. Jocke och Enes, två juniorer från LBK. Riktigt duktiga båda två med en underbar teknik. Det som imponerade mest på mig var att de inte var alls diviga utan hellre spelade bollen än gick själv. Matchen var jämn och det skapades inte så mycket chanser. Efter halva första halvleken kommer jag fri på vänsterkanten och spelar in till Kotten, som säkert sätter 1-0. Trots några bra chanser åt båda hållen, står sig resultatet till pausen. I andra fortsätter vi spela bra och efter kanske 5 minuter gör Zoran 2-0. Snyggt passningsspel med få tillslag, som avslutades med ett hårt skott vid stolpen. De pressar sedan oss, men Jocke i mål är säker och tar allt. Enes rullar sedan in 3-0 mellan benen på målvakten. Matchen känns avgjord, men de reducerar efter att jag passat deras gröna spelare och sen fick de ett friläge. Var inte lätt att skilja henne från oss i spelet. De har några chanser i slutet som borde ha blivit mål, men vi släppte inte in fler mål. Bollkontroll är helt klart det bästa laget vi har mött! Jennys lag leder fortfarande serien på bättre målskillnad, men de ska få en tuff match i april!