Serieseger

Idag var jag glad över att inte träna ute. Blåst och snöblandat regn tillsammans med grus är inte min favorit. Vi mötte Tupac Army i korpen. De hade inte vunnit någon match och vi hade vunnit alla inför den här omgången. Underskattning är väl en av fotbollens värsta motståndare... Vi började matchen lite lojt och i lågt tempo. De tog ledningen med 1-0 efter att vi inte hittat rätt i positionerna och de med lite tur satte ett skott en bit utifrån. Det kändes ändå lugnt. Vi kvitterade snabbt. Jenny kom bra i en löpning på en inspark. Jag kunde enkelt slå bollen till henne, som hon säkert satte i mål. Vi fick in någon boll till innan paus. I andra rullade det på. Vi hade snyggt passningsspel och några snygga mål. Mattias gjorde flest. Vi vann till slut med 8-1! Fast det är en match kvar, har vi redan säkrat seriesegern.

Katrin var duktig. Har man inte spelat på ett år är det inte lätt att komma rätt i en innematch med nya medspelare. Hon gjorde många bra brytningar och bra passningar. Jag som klagade på min träningsvärk efter varit i borta någon vecka. Undra hur hon känner i benen imorgon..;) Borde få henne att börja spela i Hardeberga igen, ska nog vara på henne lite till! Själv kändes det mycket bättre i låren idag. Kunde faktiskt springa! På lördag är förhoppningsvis all träningsvärk borta.

På vägen hem var vädret ännu hemskare. Kändes som någon kastade spik i ansiktet på mig. Motvind och hagel, kom knappt framåt fast jag hade nedförsbacke. Höll på att krocka med en polisbil som kom ut från Lilla Fiskaregatan. Var tvungen att nästan blunda när jag cyklade och såg inte att den kom. Jag hade iaf lampa, så det fanns inget den kunde stoppa mig för!:)


Ingen hockey-bockey

Vi fick lämna WO i hockey-bockeyn ikväll, för att vi inte hade tillräckligt många spelare. Hatar när matcher, träningar och annat blir inställda, när man har planerat att göra det. Hade sett fram emot att spela. Var hur länge sen som helst! Men, men jag hoppas fler kan nästa gång, så att det blir match. Kanske bra för mina ben att vila lite om man ska hitta något positivt.

Nu får jag bara ladda inför fotbollen istället. Vinner vi blir det serieseger!:) Kotten och Björne har träning ikväll, så Katrin och Jenny ska vara med istället. Hoppas de ser det som en ära att få spela i Stolpe In...;)

image4
Censurerade spelare...
 

Otränad

Dags för andra träningen och låren kändes en del. Hoppades på att det skulle bli lite lugnare, för jag räknade inte att mina ben skulle kännas mer vältränade. Började med passningsövningar. Sen blev det en massa olika övningar över stegar med ryck efteråt. Jobbigast för låren var jämfota hoppen. Efter det var det först en uppspelsövning över hela planen. Funkade ok, men alla passningar satt inte riktigt där det var tänkt. Sen var det spel på stor plan och idag kändes det lättare att springa. Antagligen för att det inte hade varit några cykelslangar, som hade fyllt låren med mjölksyra. Träningen avslutades med liverpoolaren. Första halvan gick helt ok. Sen ville inte benen mer. Kändes inte som man sprang. Längtar tills jag är i bättre form, så man kan ta i och komma framåt när man springer..;)

Efter träningen hoppade jag in i Staten o Kapitalet. Måltorka stod för motståndet. Har mött dem hur mycket som helst och det är nästan alltid jämnt. Både innan med Kom i luckan och nu. Nu tyckte jag nästan synd om dem som bett mig vara med, för låren hade stelnat till rejält efter träningen. Gick inte att göra några ryck direkt och mina hemåtjobbningar gick i snigelfart om de överhuvudtaget fanns. Måltorka tog ledningen. En av deras killar kom turligt förbi Jenny och fick till en riktigt bra avslutning. Vi kvitterade ganska snabbt med ett riktigt snyggt anfall. Efter flera passningar med få tillslag, slog Lukas bollen till mig som fick öppet mål. 1-1 stod sig till pausen. Det var jämnt spel, men det kändes som vi tagit över i slutet. Direkt i andra göra Ola efter väggspel med Jenny 2-1. Sen tar måltorka över lite och pressar oss. En av deras killar placerar in en hård boll vid stolpen. Riktigt snöpligt gör en av deras tjejer 3-2 och efter det blåser domaren av matchen. Surt, men det var annars en rolig match!

Nu ska jag duscha och äta min goda rabarberkräm som jag gjorde innan idag! Imorgon kväll är det först korpen med Stolpe In och sen ska jag spela hockey-bockey efteråt. Hoppas verkligen låren känns bättre då! Jobbigt när man är van att kunna träna mycket och nu inte kan det. Skulle kanske varit lite aktivare när jag var i Indien!;)

Tonfiskgryta

Känns en del i låren nu, så jag tror jag har tagit i tillräckligt.;) Även om det är skönt med lite träningsvärk, så är det inte skönt om man inte kan röra sig. Man vill inte känna sig som en 90-årig tant. Brukar vara värst två dagar efter, men jag hoppas att det är en myt.

Ikväll har Anneli varit här och vi har gjort tonfiskgryta med ris. Varför är det så mycket roligare att laga mat med någon eller till någon än att bara göra till sig själv?!? Blir mycket godare om man anstränger sig lite. Vi kollade på Susanna Kallur när hon slog svenskt rekord. Hon är ju helt grym! Hoppas verkligen hon slår Ludmillas världsrekord. Det är hon verkligen värd. Vi såg även Gossip Girl. Lätt en serie man kan fastna vid. Tittar inte så mycket på tv längre, innan följde jag allt. Nu är jag fast här istället. Efter Gossip Girl skulle Anneli hem igen. Känner mig så slö när hon är här. Hon kom direkt från skolan och skulle nu hem och plugga i två timmar innan hon skulle sova. I höst ska hon kanske utomlands och plugga. Är kanske dags för mig att ta tag i något pluggande eller att hitta något jobb som aktiverar hjärnan mer. Tror mina hjärnceller håller på att förtvina. De behöver nog lite stimulans för att inte utveckla demens snart...

Förvånad

Hade inga som helst problem att komma upp idag. Konstigt nog! Benen kändes rejält när jag gick och lade mig och jag förväntade mig det värsta. Men fick känna efter riktigt mycket, för att känna att jag tränat igår. Ska nog inte säga för mycket bara. Träningsvärken kanske kommer. Är lite öm på höfterna så jag behöver något mjukt skydd till nästa gång det är cykelslangar.

Idag ska jag ta tag och fixa mobilen!

Aj, mina ben...

Så var det då "äntligen" dags för årets första träning. Kändes bra i början med lite passningar och jag tänkte att det här känns bättre än jag trodde. Efter några olika övningar var det så dags för de berömda cykelslangarna. Kommer ihåg dem sen sist jag hade Jan, men hade nog glömt exakt hur det kändes i benen. De två, tre första sträckorna gick helt ok. Sen kom mjölksyran och det blev segare och segare. Orkade knappt hålla emot i slutet heller. Vi hade dock två i laget, Lilly och Malin, som måste vara riktigt vältränade. De tog i så mycket så att cykelslangen sprack. När vi äntligen var klara, så ville inte mina ben mer under resten av träningen. Gick inte att springa när vi spelade. Höll konstant till i mittcirkeln och blev omsprungen av alla. Först när vi anföll och sen när vi försvarade oss. Känns hemskt vad man kan tappa när man inte tränar. I slutet var det ännu mer löpning. Fick lite "positiva" hejarrop från mina gamla lagkompisar. Kom igen nu sölis! Vet att jag inte är snabb, men nu var det värre än vanligt..;)

Förutom att jag säkert inte kommer komma upp ur sängen imorgon, så kommer det bara kännas bättre framöver hoppas jag! Den stora frågan är om jag efter onsdagsträningen kommer kunna vara med och ge Måltorka en match. Är just nu mycket tveksam, men älskar att spela inne så det SKA gå!

"Hittade" just en påse godis, som jag välförtjänt vräker i mig! Förstår mig inte på dem som inte äter godis. Jag hade aldrig klarat det!

Vår på väg?!

Efter att ha varit grått och trist sen jag kom hem, dök äntligen solen upp. Tänk vad lite sol kan få en att må bättre och känna att det finns hopp för att våren snart är här. Hittade lite mer vårtäcken precis utanför lägenheten.

image3

Stortorget

Johannas 25 årsfest var trevlig igår. Inte många jag kände sen innan och vilken överraskning jag fick av att se Johannes där, som jag inte sett sen vi tog studenten. Ibland träffar man personer på platser när man minst anar det. Vi kom ut ganska sent och skulle till Johannas favoritplats här i världen, Stortorget. Det var svinkallt ute och blåste så man inte kom någonstans. Väl på Stortorget, som man redan innan inte har så stora förväntningar på, var det iaf skönt att komma in i värmen. Det var nog nästan det enda. Musiken var inte bra. Måste man förstöra bra låtar med massa konstiga remixar. Jag och Ida blev dessutom väldigt trötta. Får skylla lite på att det sitter i sen resan. Vi orkade bara stanna en timme. Efter att åter fått kyla ner sig ute i stormen, var det extra skönt att krypa ner under täcket när jag kom hem.

Idag ska jag inte göra något speciellt vad jag vet. Om ingen kommer med något riktigt bra förslag!? Känner att det hade varit bra att röra på sig, men jag har blivit så förkyld. Vill inte bli sämre till imorgon, så jag missar träningen, så jag spar mig till dess!

Inställd träning

Trots storm och regn, fotboll på en lerig grusplan och cykelslangar eller liverpoolare, hade jag sett framemot att träna idag. Vad är det i allt det där som kan vara så kul?!? Tror inte någon kan förstå sig på det, som inte spelar själv. Att springa och jaga en boll... Även om det hade kunnat vara bättre förutsättningar, så skulle det blivit riktigt kul att träna igen. Träning får mig att må bra och fotboll är ett lagspel. Utan alla lagkompisarna hade det inte varit samma sak. Man upplever allt tillsammans både med- och motgångar. Allt det roliga är värt allt slit.

Tycker faktiskt inte det blåser så farligt ute, men men får vänta med att träna till på måndag. Om jag nu står ut med det...

Ikväll ska jag på fest. Johanna har fyllt 25 och det är värt att firas!

Stolpe In

Äntligen var det dags för fotboll igen! Stolpe In skulle ta sig an Footfighters. Båda lagen hade vunnit sina två tidigare matcher, så det var lite av en tidig seriefinal. Vi ser proffigast ut i våra svarta matchställ, så jag tror motståndarna får en del respekt direkt. Vi hade bara en avbytare idag, men trodde det skulle lösa sig ändå. Vi har övertag i matchen med bättre speluppfattning och teknik. Det tar ändå väldigt lång tid innan vi får in första bollen och 1-0 står sig till pausen. I andra rullar vi ut dem och går upp till 4-0. Sen slappnar vi av och de gör två skitmål i slutet. Med undantag av en del fula glidtacklingar från andra laget och en del tjafs med domaren från båda lagen, så var det riktigt skoj! Mina vader har inte återhämtat sig från strandträningen i lördags eller är de bara helt otränade, för i slutet av matchen gjorde de sig väl till känna. Undra om jag överhuvudtaget kommer kunna gå på lördag efter träningen. Till nästa match ska jag försöka hitta två värdiga inhoppare!

Idag har jag hur mycket som helst jag borde göra. Packa upp, tvätta, städa, fixa lite med papper, handla... Får se hur mycket jag orkar göra, man blir deprimerad av det gråa vädret här. Ikväll ska jag hitta på något med min favorit, ska blir riktigt skoj!

Längtar tillbaka
Längtar tillbaka!


Hemma igen

Trodde inte det kunde vara så mycket klydd att ta sig ut ur ett land. Först när vi kom till flygplatsen fick vi stå i en lång, lång kö för att ens ta oss in. Där fick vi visa boardingkorten. Sen var det kö igen för att väskorna som skulle checkas in skulle scannas. Efter det var det åter kö till att checka in och åter skulle boardingkorten visas. Sen blev det passkontroll med en massa stämplingar. Sen kö igen för att visa boardingkorten, handbagagen skulle scannas och vi skulle gå igenom metalldetektor och visiteras. Därefter blev det lång väntan innan vi till slut skulle gå ut till planet. På vägen dit fick vi visa boardingkorten tre gånger. Förhoppningsvis lyckades ingen smita förbi kontrollerna och in på flyget...;)

Ni som vill kolla bilder kan kolla på facebook!

Vi landade vid halv fem i morse och sen tog vi tåget hem. Har varit hemma i någon timme och börjar bli lite trött. Ska kanske en sväng förbi min syster eller mina föräldrar. Måste dessutom göra något åt min mobil som inte beter sig som det ska, så det är inte lönt att nå mig på den. Ska iaf försöka vara uppe tills ikväll då det är korpen. Stolpe In ska göra själ för namnet!:)


Dags for hemfard

De tva sista dagarna har det blivit mycket bad i havet. Kommer sakna det nar jag kommer hem. Det har varit riktigt stora vagor nu i slutet och man far se upp om man inte vill bli omkullslangd. Kul men man far sand overallt. Det har blivit en hel del shopping och massor av god mat. Forutom en sak vi rakade bestalla till efterratt igar. Vi skulle egentligen ha glass och fruktsallad. De hade inte glass och det fick bli curd istallet. Nagot gott hoppades vi pa, men istallet fick vi in en hel tallrik med nagon orange grot/marmelad-liknande massa. Lika ackligt som det verkar, var helt oatbart. Nu har vi precis varit och atit riktigt gott pa en tibetansk resturang. Ris med kyckling och cashewnotsgryta.

Om lite mer an en timme tar vi taxin till flygplatsen och imorgon halv fem landar vi pa Arlanda. Om allt gar som det ska, vilket vi hoppas pa. Kommer hem pa dagen imorgon nagon gang. Ska bli kul att traffa alla igen, aven om jag inte langtar till vadret hemma! Ska bli skont att borja trana igen, borjar kanna mig helt forslappad...;)

Tillbaka i Baga

Vi stannade ytterligare tva dagar i Agonda. Mesta tiden blev pa stranden. Det blev tyvarr ingen snorkling pga av att det blaste sa mycket och vagorna var hoga. Bada dagarna sag vi dessutom lite moln, forsta gangen under resan. Fast man far val vanja sig, snart ar vi ju hemma i Sverige igen. Av de fa turisterna som ar har, sa haller nastan alla pa med yoga. Jag funderar nastan pa att borja. Borde vara bra for min stela kropp. Mina vader gor mig valdigt pamind pa vad jag gjorde i lordags. Idag akte vi tillbaka till Baga vid halv tre och var framme vid halv sju. Vi akte en annan vag i borjan, sa det var lite nytt att se.

Nu ar det tva dagar kvar har. Vi har inte planerat direkt va vi ska gora. Blir val lite bad antar jag. Galler att njuta!

Hoppas alla har det bra dar hemmma! Saknar er, fast vi ses snart!

Uppskjuten resa till lugnet

Var planerade resa till sodra Goa blev inte som planerat i forrgar. Nar vi vaknade pa morgonen ville min mage annat. Blev hyffsat bra snabbt, men kande inte for att aka nagonstans. Blev en lugn dag pa stranden nedanfor hotellet och knappt nagon mat.

Igar steg vi ater upp tidigt och vi begav oss till Calangute for att ta bussen till Panjim. Efter knappt en timme skulle vi byta buss i Panjim. Vi hittade en expressbuss till Margao. Expressbuss vet jag inte om man ska kalla det men med indiska matt matt gick det ganska fort. I Margao bytte vi buss igen och akte till Palolem. Resan tog nastan fyra timmar och kostade runt 10 kr/person. Vi hade inte tankt att stanna i Palolem, som ar en strand i sodra Goa. Den har ganska mycket turister och vi ville hitta ett mer lugnt stalle. Vi var nere en svang pa stranden och blev erbjuden en battur for att se delfiner. Vi tyckte det lat skoj, men skulle ata lite forst. Efter vi atit tog vi en bat tillsammans med nagra kineser. Det var en mysig liten bat och vi akte langs kusten. Nar vi kommit en bit kunde vi se delfiner. De var ganska nara baten. Pa vagen hem akte vi forbi nagra sma ode strander. Nar vi kommit tillbaka tog vi en tuck-tuck till Agonda, som var stallet vi tankt att hitta lugnet i. Vi skulle forst hitta nagonstans att bo. Vi var nere och kollade vad det kostade att bo i hyddor vid stranden. Det var lite for dyrt for oss, sa vi gick vidare. Vi hittade istallet ett rum med dusch och toalett for 40 kr natten. Helt ok!:) Sen blev det en tur ner till stranden. Lite bad och snorkling. Vi hittade lite fina snackor. Pa kvallen var vi ute och at pa en mysig resturang precis vid stranden. Klarar inte den indiska maten for tillfallet sa, det blev pasta istallet.

Idag var vi forst ute tidigt och gick langs stranden. Sen at vi frukost pa en resturang vid stranden. Efter det har vi badat i de hoga vagorna. Det blaste en hel del idag, sa det blev ingen snorkling som det var tankt. Det blev en hel del last pa stranden i solen och sen fick vi ta lite mat i skuggan. Efter vissa patryckningar om att jag bara latar mig, fick jag for mig att jag skulle andra pa det. Hade tankt ta en joggingrunda och sa blev det ocksa. Sprang fram och tillbaka langs stranden. Tog val en halvtimme. Var nog inte sa langt men jobbigt var det och nu har jag nog fatt skav under fotterna. Sa resten av tiden har far bli rehab..;) Nu ska vi snart ut och ata. Ar inte sa hungrig sa det blir kanske bara nagon god efterratt!

Vi hade bara tankt stanna har i soder en natt, men efter som vi tycker det ar sa harligt har blir det minst tva natter. Kanske aven en tredje, innan vi beger oss tillbaka till Baga.

Sol och marknad

Igar blev det att vi slappade pa stranden hela dagen. Vi snorklade lite, men det var inte mycket att se. Men harligt att bara ligga och flyta runt i havet. Blev som vanligt milkshake pa stranden. Pa kvallen blev det en massa frukt pa resturangen efter lite missforstand nar vi skulle bestalla. Gjorde inte sa mycket for den ar valdigt god. Ananas, papaya, banan, apple, vindruvor, jordgubbar och vattenmelon.

Idag skulle vi besoka marknaden i Anjuna. Vi hade bestamt oss for att ga dit, men vi kunde inte tro att det skulle vara sa jobbigt. Trodde det bara var over en flod och sen nasta strand. Men det blev ett riktigt traningspass. Upp och ner pa smala stigar i mina flipp-flopp. Det tog nog narmare 1,5 timme och sen var vi tvungna att dricka nagot pa forsta shacket. Mysig tur, men valdigt svettigt i varmen. Marknaden hade hur manga stand som helst. Var roligt att ga runt och titta. Valdigt billigt och de hade hur mycket som helst. Det blev lite inhandlat, innan vi akte hem vid tvatiden. Pa eftermiddagen har jag varit nere och badat och last pa stranden. Ida har matt lite daligt, men det ar battre nu. Blev en valdigt god vegetarisk ratt precis.

Imorgon ska vi ner till sodra Goa. Troligtvis till Agonda, som ar ett stalle med mindre turister. Ska bli mysigt att se lite annat.

Taxi, taxi

Igar hade vi bestamt oss for att ta oss norrut. Taxi blev lite dyrt och buss krangligt. Det smidigaste var att hyra vespa. Vi hyrde en for 50 kr for en dag. Bensinen var det dyra, ungefar som i Sverige. Lite oroliga for vanstertrafiken och en del darar sa bestamde vi oss for att det var sakrast med hjalmar. Vi akte ganska tidigt pa morgonen. Mysigt att komma ut pa landsbygden. Forst akte vi till Morjim. En mysig strand med nagra shacks, men inte sa mycket folk. Den lag precis vid en flodmynning. Vi akte vidare till Ashwem. Den har stranden hade lite klippor, palmer och var ganska folktom. Sen akte vi till Arambol. Har stannade vi lite langre och badade. Har fanns en del hippies, kor och lite mer folk. Vi satte oss och at pa ett mysigt shack och efter ett tag upptackte Ida att kycklingen var ra. Mindre bra, men an sa lange har det inte varit nagon storre fara. Magarna har klarat sig bra hittills. Vi gick lite langs en smal gata med forsaljning innan vi akte vidare hemat. Pa vagen stannade vi till pa nagra strander. Mandrem, som var en strand med flodmynning, Vagator, en klippstrand med massa indier och Ajuna, ocksa en klippstrand med marknad. Klockan var narmare fem nar vi bestamde oss for att aka hemat. Precis innan vi skulle svanga in och lamna tillbaka vespan, blev vi invinkade av poliser. Riktigt typiskt tankte vi. Hur ofta blir man stoppade av poliser i Indien. Som tur var korde jag da och hade med mitt korkort. Naturligtvis gallde inte utlandskt korkort och det skulle kosta 200 kr per person. Pa nagot satt lat han bara oss aka och vi var forstas glada. Nar vi kom hem blev det ett dopp i poolen och sen gick vi ut och at. Riktigt gott pa en lite finare resturang. Efter det var vi trotta och gick hem och lade oss tidigt.

Idag hade vi bestamt oss for att aka till Panjim, huvudstaden i Goa. Vi tog bussen dit. 2 kr for 45 min resa. Vi blir fattiga har. Vi gick runt lite och tittade. Ett tempel var vi uppe i. Fint men riktigt svettigt att ga upp for alla trapporna. Sen blev det lite affarer. Markesklader var billigt, men det blev inga kop. Vi at pa det billigaste stallet hittills. Knappt 20 kr for kycklinggryta med ris, fisk med ris, dricka och brod. Efter vi atit var vi pa frukt- och blommarknad. En en gang var det nagon som ville bli fotad med oss. Efter ett tag kandes det som alla i narheten ocksa ville vara med. Gamla gubbar och sma barn blev ditdragna. Pa eftermiddagen borjade vi bli lite trotta och tog bussen hem vid fyra. Nar vi kom hem, gick jag ner och svalkade mig i havet. Jatteharligt! Sen har vi bara vilat fram till nu. Ska snart vidare och ta nagot gott! Ar fortfarande matt sen vi var i Panjim.

Angaende rubriken ar det nog det mest forekommande orden vi hor har. Det kryllar av taxibilar. Sma vita minibussar och alla vill att vi ska aka med. Har hort det sa mycket nu, sa forhoppningsvis slutar man lyssna snart!;)

Imorgon blir det en lugn dag pa stranden tror jag...


Njuter i varmen

Tre dagar har nu gatt. Allt ar riktigt skont och allt har gatt bra. Enda problemet om det nu ar ett problem ar att min mobil har fatt solsting eller nagot. Gar inte att fa pa. Skont att bara koppla bort Sverige, men om nagon undrar varfor jag inte svarar, sa vet ni varfor. Hoppas bara den fungerar nar jag kommer hem.

Sen sist jag skrev har vi bara varit i Baga och Calangute. Tva grannbyar. Vi bor pa ett hotell, Estrela do Mar, mitt emellan. Skont att bara slappa. I torsdags eftermiddag var vi nere och tog ett dopp i havet. Galler att passa sig for solen nar man inte ar van. Riktigt harligt. Lange sen man badade i sa varmt havsvatten. Vi gick upp till hotellet och bara tog det lugnt. Vid sextiden var jag nere och kollade solnedgangen. Manga indier som erbjod sig att titta med mig, men jag avstod... Pa kvallen gick vi langs stranden och at pa en resturang precis vid havet. Chicken tikka masala med ris. Ganska starkt men riktigt gott! Det blev en tidig kvall. Resan och tidsomstallningen hade nog gjort oss trotta.

Igar fyllde Ida 25. Vi borjade med att lagga oss pa solstolar nedanfor ett av alla shack's som finns langs stranderna. Det blaste ganska mycket och vagorna var stora. Kul att bada! Man kunde knappt sta i vagorna och det var ganska starka strommar langs med stranden. Vi kopte billiga milkshakes och satt och njot i skuggan. Pa vagen hem fick vi antligen tag pa en bra boll. Trodde vi da iaf. Vi at lite fruktsallad till lunch och tog det lite lugnt i nagra timmar. Pa eftermiddagen var vi nere och invigde bollen. Nickrekordet blev 34! Manga imponerade indier och vi traffade aven tva svenska killar som vi bestamde for att traffa senare pa en bar. Vi gick forst ut och at. Jag tog nagot grillspett med nagon mindre god sas. Svart att veta nar man bestaller. Man fattar inte mycket av menyn och de ar inte alltid sa bra pa att forklara. Vi gick vidare och tog en drink. Sen vidare till baren och satt och snackade med killarna. Efter ett tag gick vi vidare till ett av de kanda utestallena, Mambo. Bra musik och indierna var inte alls sa pa som vi trodde. Kanske vi ska tacka de svenska killarna for. Manga utestallen har gratis intrade for tjejer, ibland till och med gratis drinkar. Killarna far betala runt 100 kr for att komma hem. Pa vagen hem gick vi langs stranden. Mysigt nar vagorna slog in och svalkade fotterna.

Idag efter frukosten gjorde vi en trevlig upptackt. Vi horde nagra prata om att det var kallt i poolen. Poolen tankte vi, den har vi inte sett. Vi gick upp och hittade mycket riktigt en mysig pool. Vi bestamde oss for att tillbringa formiddagen vid poolen. Det kandes riktigt kallt. Kanske 23!;) Vi hade bestamt att traffa killarna pa ett strandshack och vi gick vid halv tva. Vi gick och gick och efter en lang lang bit, kom vi fram till att vi maste gatt forbi det. Vi vande och hittade det sa smaning om. Det blev forst bananmilkshake och sen ett dopp i havet. Darefter bestamde vi oss for att aka bananbat. Det stora problemet var att ta sig ut. Vi trillade av tre ganger pa vagen i vagorna. Baten var sen inte den snabbaste, men det var kul anda och de lyckades fa av oss en gang. En av indierna trillade av mitt under turen och det var kul att se hur han vinkade och forsokte fa dem att komma tillbaka, men det tog lang tid innan han blev upphamtad. Sen blev det en hel del fotboll pa stranden och efter att nagra indier "lanat" bollen, gick den nastan helt sonder. Kul sa lange det varade, men nu maste vi hitta en ny. Vi har precis varit och atit. Nudlar och kyckling blev det idag. For oss bada kostade maten med dricka 30-40 kr. Inte helt fel nar det ar sa billigt!

Imorgon ska vi nog till en mer folktom strand. Har kan man inte ga langt utan blir hela tiden erbjuden solstolar, notter, klader, jetski, massage och allt man kan tanka sig. Korna gar fritt pa stranden. Lite coolt, det ar man inte van med fran Sverige. En annan sak ar att alla vill fota mig och Ida. Indier som ar pa semester. Unga killar som gamla gubbar staller upp med oss. Vi funderar pa att borja ta betalt!!

Till er som ar oroliga for det har med uppbyggnadstraning, sa kan jag saga att jag nastan har lite traningsvark i vaderna efter fotbollen idag. Jag onskar alla lycka till med lopningarna i kylan nasta vecka!;) Sjalv kan jag kanske ta en joggingtur langs stranden!

Framme i Indien

Efter fyra timmar pa X2000 och en halvtimme till Arlanda, blev det nagra timmars vantan pa Arlanda. Inte sa mycket att gora mitt i natten och kallt var det ocksa. Tur att man visste vad som vantade. Planet gick vid 6 och efter fyra timmar landade vi i Baku i Azerbadjan. Dar var det snokaos. Roligt att titta vilket problem arbetarna hade for att fa fram trappan for att tanka planet. Inget var plogat och det sag inte ut som de var sa vana med sno. Det blev riktigt kallt pa planet for de hade dorrarna oppna. Tur att man hade filt. Efter en timme pa marken lyfte vi. Efter 4,5 timme landade vi i Goa. Har var det desto varmare, men inte alls for varmt. Passkontrollen gick snabbt och sen hittade vi en taxi till Baga, dar vi fatt hotell.

Man sag inte sa mycket pa vagen, efter som de var morkt. Har ar vanstertrafik och de kor som galningar. Vi hamnade pa ett ganska enkelt hotell. Valdigt nara stranden. Vi tog en svang ner pa stranden och forrutom en del hundar var det ganska tomt. Vi var sen ganska trotta och gick och lade oss vid tolv. Vi ar 4,5 timmar fore har.

I morse at vi frukost pa stranden. Omelett, frukt, rostat brod, cornflakes. Inte sa mycket att valja pa men helt ok. Sen var vi och kande pa vattnet. Kanske 27 grader sa det ska bli skont att ta ett dopp snart. Vi har precis en runda langs huvudgatan och nu sitter vi har. Allt ar billigt, men det galler att pruta! Manga har bra saker och salja och alla vill prata med en. Vi ar riktigt poppis!;)

Hoppas alla har det bra dar hemma!

Indien nästa

Äntligen har jag packat klart! Har lyckats göra nästan allt annat än att packa innan, men tog äntligen tag i det. Kanske mest för att pappa inte ska vara så nervös nästa gång han ringer och hör om jag har packat klart. Fast vad ska jag nu göra fram till tåget går. Bara vänta. Det löser sig, är rätt bra på att fördriva tiden här framför datorn. Ska bli så härligt att komma iväg. Var hur länge sen som helst jag åkte till något varmt ställe. Känner att jag behöver lite sol. Den får mig att må bra!!

Solen var framme ganska mycket idag. Var ute och sprang en runda. Var skönt! Kände att jag kommer få träningsabstinens av att vara borta, så jag fick bota den lite. Ska köpa en boll så jag har något att leka med på stranden! Cykelslangarna får vänta tills jag kommer hem...

Ska försöka skriva något inlägg när vi är borta, om någon undrar om vi har det bra eller inte. Kanske till och med kan lägga in någon bild!

Borde kanske packa...

Har kommit fram till att jag saknar skrivandet. Sandbys hemsida tog mycket av min tid. Nu får jag väl skriva av mig här istället och kanske göra något gästreferat på Hardebergas hemsida. Har gått en månad sen jag bytte klubb och även om det känns konstigt så känns det mesta bra. Känner mig som hemma i Hardeberga, fast det är fyra år sen jag spelade här. Saknar och kommer sakna alla lagkompisar!! Även om man kommer att ses, så blir det ju inte typ alla dagar i veckan längre.

Antar att den här bloggen till stora delar kommer att handla om fotboll, eftersom det inte finns mycket som jag gillar mer. Så ni som inte gillar det, får hålla er borta härifrån...;)

Nu är det bara ett dygn kvar, sen är jag på väg till Indien. Ska bli hur härligt som helst!! Kan inte säga att jag kommer att sakna vädret här hemma, om det inte blir en massa snö. Älskar snö!

Till sist måste jag bara få skriva en sak. Charlotte Kalla!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0