Njuter i varmen

Tre dagar har nu gatt. Allt ar riktigt skont och allt har gatt bra. Enda problemet om det nu ar ett problem ar att min mobil har fatt solsting eller nagot. Gar inte att fa pa. Skont att bara koppla bort Sverige, men om nagon undrar varfor jag inte svarar, sa vet ni varfor. Hoppas bara den fungerar nar jag kommer hem.

Sen sist jag skrev har vi bara varit i Baga och Calangute. Tva grannbyar. Vi bor pa ett hotell, Estrela do Mar, mitt emellan. Skont att bara slappa. I torsdags eftermiddag var vi nere och tog ett dopp i havet. Galler att passa sig for solen nar man inte ar van. Riktigt harligt. Lange sen man badade i sa varmt havsvatten. Vi gick upp till hotellet och bara tog det lugnt. Vid sextiden var jag nere och kollade solnedgangen. Manga indier som erbjod sig att titta med mig, men jag avstod... Pa kvallen gick vi langs stranden och at pa en resturang precis vid havet. Chicken tikka masala med ris. Ganska starkt men riktigt gott! Det blev en tidig kvall. Resan och tidsomstallningen hade nog gjort oss trotta.

Igar fyllde Ida 25. Vi borjade med att lagga oss pa solstolar nedanfor ett av alla shack's som finns langs stranderna. Det blaste ganska mycket och vagorna var stora. Kul att bada! Man kunde knappt sta i vagorna och det var ganska starka strommar langs med stranden. Vi kopte billiga milkshakes och satt och njot i skuggan. Pa vagen hem fick vi antligen tag pa en bra boll. Trodde vi da iaf. Vi at lite fruktsallad till lunch och tog det lite lugnt i nagra timmar. Pa eftermiddagen var vi nere och invigde bollen. Nickrekordet blev 34! Manga imponerade indier och vi traffade aven tva svenska killar som vi bestamde for att traffa senare pa en bar. Vi gick forst ut och at. Jag tog nagot grillspett med nagon mindre god sas. Svart att veta nar man bestaller. Man fattar inte mycket av menyn och de ar inte alltid sa bra pa att forklara. Vi gick vidare och tog en drink. Sen vidare till baren och satt och snackade med killarna. Efter ett tag gick vi vidare till ett av de kanda utestallena, Mambo. Bra musik och indierna var inte alls sa pa som vi trodde. Kanske vi ska tacka de svenska killarna for. Manga utestallen har gratis intrade for tjejer, ibland till och med gratis drinkar. Killarna far betala runt 100 kr for att komma hem. Pa vagen hem gick vi langs stranden. Mysigt nar vagorna slog in och svalkade fotterna.

Idag efter frukosten gjorde vi en trevlig upptackt. Vi horde nagra prata om att det var kallt i poolen. Poolen tankte vi, den har vi inte sett. Vi gick upp och hittade mycket riktigt en mysig pool. Vi bestamde oss for att tillbringa formiddagen vid poolen. Det kandes riktigt kallt. Kanske 23!;) Vi hade bestamt att traffa killarna pa ett strandshack och vi gick vid halv tva. Vi gick och gick och efter en lang lang bit, kom vi fram till att vi maste gatt forbi det. Vi vande och hittade det sa smaning om. Det blev forst bananmilkshake och sen ett dopp i havet. Darefter bestamde vi oss for att aka bananbat. Det stora problemet var att ta sig ut. Vi trillade av tre ganger pa vagen i vagorna. Baten var sen inte den snabbaste, men det var kul anda och de lyckades fa av oss en gang. En av indierna trillade av mitt under turen och det var kul att se hur han vinkade och forsokte fa dem att komma tillbaka, men det tog lang tid innan han blev upphamtad. Sen blev det en hel del fotboll pa stranden och efter att nagra indier "lanat" bollen, gick den nastan helt sonder. Kul sa lange det varade, men nu maste vi hitta en ny. Vi har precis varit och atit. Nudlar och kyckling blev det idag. For oss bada kostade maten med dricka 30-40 kr. Inte helt fel nar det ar sa billigt!

Imorgon ska vi nog till en mer folktom strand. Har kan man inte ga langt utan blir hela tiden erbjuden solstolar, notter, klader, jetski, massage och allt man kan tanka sig. Korna gar fritt pa stranden. Lite coolt, det ar man inte van med fran Sverige. En annan sak ar att alla vill fota mig och Ida. Indier som ar pa semester. Unga killar som gamla gubbar staller upp med oss. Vi funderar pa att borja ta betalt!!

Till er som ar oroliga for det har med uppbyggnadstraning, sa kan jag saga att jag nastan har lite traningsvark i vaderna efter fotbollen idag. Jag onskar alla lycka till med lopningarna i kylan nasta vecka!;) Sjalv kan jag kanske ta en joggingtur langs stranden!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det låter som om ni har det lite halvmysigt... (suck)
Kan muntra upp dig lite med att berätta att jag sprang på din favoritdomare (självtafsaren) på City Gross häromdagen. Tänkte direkt på dig!!

Ha det toppenbra!
Kram Jenny =)

2008-01-13 @ 22:34:23
Postat av: Di tre...Säkert!

Hello you...Helenis! Du kanske har glömt bort di svenska språket tänkte mi. Hur står det till i Indianland? Här himme i Sweden mår di tre säkert bra...ja du hörde mi, men vi saknar så klart våran HELENIS! Hittat någon ny boll än? Och vad är det vi hör om två fina pojkar, vi blir alla avundsjuka...såklart. Jaja, men ha det finfint sen när di arrivar tillbaka till svearike, ja vad händer då, jo det äro jue inflyttningsfest hos di två (dvs de vita)...försäkrat Helenis...massa svenska kramar från di tre!

2008-01-13 @ 22:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0