Otränad

Dags för andra träningen och låren kändes en del. Hoppades på att det skulle bli lite lugnare, för jag räknade inte att mina ben skulle kännas mer vältränade. Började med passningsövningar. Sen blev det en massa olika övningar över stegar med ryck efteråt. Jobbigast för låren var jämfota hoppen. Efter det var det först en uppspelsövning över hela planen. Funkade ok, men alla passningar satt inte riktigt där det var tänkt. Sen var det spel på stor plan och idag kändes det lättare att springa. Antagligen för att det inte hade varit några cykelslangar, som hade fyllt låren med mjölksyra. Träningen avslutades med liverpoolaren. Första halvan gick helt ok. Sen ville inte benen mer. Kändes inte som man sprang. Längtar tills jag är i bättre form, så man kan ta i och komma framåt när man springer..;)

Efter träningen hoppade jag in i Staten o Kapitalet. Måltorka stod för motståndet. Har mött dem hur mycket som helst och det är nästan alltid jämnt. Både innan med Kom i luckan och nu. Nu tyckte jag nästan synd om dem som bett mig vara med, för låren hade stelnat till rejält efter träningen. Gick inte att göra några ryck direkt och mina hemåtjobbningar gick i snigelfart om de överhuvudtaget fanns. Måltorka tog ledningen. En av deras killar kom turligt förbi Jenny och fick till en riktigt bra avslutning. Vi kvitterade ganska snabbt med ett riktigt snyggt anfall. Efter flera passningar med få tillslag, slog Lukas bollen till mig som fick öppet mål. 1-1 stod sig till pausen. Det var jämnt spel, men det kändes som vi tagit över i slutet. Direkt i andra göra Ola efter väggspel med Jenny 2-1. Sen tar måltorka över lite och pressar oss. En av deras killar placerar in en hård boll vid stolpen. Riktigt snöpligt gör en av deras tjejer 3-2 och efter det blåser domaren av matchen. Surt, men det var annars en rolig match!

Nu ska jag duscha och äta min goda rabarberkräm som jag gjorde innan idag! Imorgon kväll är det först korpen med Stolpe In och sen ska jag spela hockey-bockey efteråt. Hoppas verkligen låren känns bättre då! Jobbigt när man är van att kunna träna mycket och nu inte kan det. Skulle kanske varit lite aktivare när jag var i Indien!;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0