Träning

17 stycken på träningen idag. Mitt i sommaren. Ganska bra faktiskt! Fortfarande flera klena från Åhus, som har tagit semester.;) Sofie Ingelström var med idag igen och fortsätter hon att vara så här träningsflitig, så kommer hon vara tillbaka i bra form till serien börjar. Även Emelie Nordström var där, efter att ha varit i Norge. Vi började att köra passningar på ett tillslag och sen två. Jag fick äran att vara med Louise. Sedan blev det lite björka loge och därefter flera olika nickövningar. Först skulle vi nicka ner i marken stillastående, när den andra kastade. Sen springa fram till den andra och backa och försöka få tillbaka bollen till den som kastade. Vi delade sen in oss tre och tre och Milan var med oss. Vi började med att kasta höga bollar, som vi skulle hoppa upp mot och nicka ner i gräset. Sen stod alla tre på rad. En nickade in till den i mitten som skulle nicka bak till den tredje och sen få tillbaka bollen. Det gick sådär i början, men vi lyckades bättre med lite övning. Sen ändrade vi lite så att den i mitten nickade tillbaka och den som började nicka, nickade en längre boll till den tredje, som nickade in till den i mitten...

Sedan blev det spel resten av träningen. Från början blev det mycket passningar utan adress och bara en massa långbollar. Men sen försökte vi spela runt i båda lagen och det blev flera snygga anfall, där många var med och vi hade bra rörelse.

De yngre åker till Gothia på söndag och jag hoppas det går riktigt bra för dem! Tyvärr kan jag inte följa med och heja, för jag jobbar. Synd för det hade varit skoj! De möter Eskilstuna United DFF, LdB FC och Lørenskog IF från Norge.
 

Vår pyramid i Åhus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0