Varm träning

Nu börjar en del komma tillbaka och idag var vi dubbelt så många som i torsdags. Det var varmt och en stark sol, som stundtals gjorde det omöjligt att se bollen. Vi började med att slå passningar på ett och sen två tillslag två och två. Sedan var det dags för Björka loge. Efter det körde vi volley och halvvolley. Först med bredsidan och sen vrist. Bollarna flög lite överallt från början, men efterhand fick de flesta kläm på det. Vi avslutade med nickar. Först nickade vi till varandra och för mig och Aki blev det inga rekord... Sedan sprang vi fram till den andra och backade och fick en boll vi skulle försöka nicka tillbaka. Efter en välbehövlig drickpaus var det dags för skott. Halvvolley med högern och vänstern. Det gick katastrofalt dåligt. Knappt en enda boll gick på mål och många gånger totalmissade vi bollen. Med högern kunde man skylla på att man inte såg något för solen, men vänstern har jag ingen ursäkt för. Emma stod nog nästan och frös i värmen..;) Efter ett tag gick vi över till att vi fick skjuta både volley och halvvolley och det gick genast mycket bättre. Många fick till bra skott på mål och Emma fick börja jobba lite. Sedan blev det skott på rullande boll. Några av mina skott flög högt, högt och snett. Bättre att inte ta i så mycket och placera, man får dåligt självförtroende av att missa så grovt gång på gång. Sofie, Elle, Pilan och Malin fick gång på gång till riktigt bra skott och vi andra lyckades då och då mellan missarna..
I slutet blev det spel sex mot sex och mitt lag fick igång riktigt bra anfallsspel. Enkla passningar och mycket rörelse gav flera snygga mål. Det andra laget kom i gång efter hand och det blev jämnare i slutet. Vi avslutade träningen med 8 löpningar över halva planen och sen 6 på ett kortare avstånd.

Förhoppningsvis kan vi vara någon till på träningen på torsdag, så alla blir bra förberedda inför höstpremiären mot Lilla Torg på lördag. Vi inleder med två viktiga matcher. Först Lilla Torg, som ligger precis framför oss i serien, och sen Skillinge som har samma poäng, men sämre målskillnad. Viktigt med en bra start!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0