Gårdagens träning

Det var återigen varmt och skönt väder. Vi var några fler än i tissdags, men inte så många. Vi började träningen med fotbollstennis. En som jagade, tre pass och inte tillbaka till samma. Från början gick det inte alls bra, inte för vårt lag i alla fall. Vi var slarviga och slog bort många passningar. Efterhand blev det bättre och vi övergick till att ha två som jagade och två pass. Det var svårare att få över bollen nu, men det blev ok spel. Vi hade sen inläggs-/avslutsövningen, där man slår inlägg, från kortlinjen vid straffområdesgränsen, in till en som kommer med utifrån. Vi spelade både in på höjden och på marken. Det blev några riktigt snygga mål, men stundtals mycket missar som gjorde att Camilla inte hade så mycket att göra. Vi avslutade träningen med spel på ganska stor plan. Under vissa perioder riktigt bra spel från båda lagen, där vi rullade bollen enkelt mellan varandra och på det sättet kom fram till bra avslutningslägen.

U-laget spelar imorgon mot Teckomatorp hemma och som vanligt var det problem att få ihop lag. Många som brukar spela i u-laget kunde inte, så vi fick fylla på med folk som ska spela på söndag. Jag ska inte klaga för jag är gärna med. Får se imorgon hur många avbytare vi blir... Förra matchen vann vi med 4-0 och de är säkert sugna på revansch. Vi måste spela betydligt bättre än i måndags, om det ska bli några poäng.

A-laget möter Husie DIF borta på söndag. I premiären vann vi på WO och även den här matchen lär bli tuff. Pilan är fortfarande inte hemma, men Josse och Olinda är tillbaka efter sjukdom förra helgen. Tror inte Lilly och Jessan kunde... Skulle vara skönt att avsluta vårsäsongen med en vinst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0