Resultat

Att Teamet förlorade igår hade jag aldrig trott att de skulle göra. BK Vången var bra när vi mötte dem, men ett Teamet med så många division 2-spelare ska slå dem. De hade om möjligt ännu bättre lag än vad de hade mot oss. Annika gjorde comeback efter sin resa och spelade i slutet. Helena J, Sas och Sara J var också med. Tozz sa att de inte varit bra, men att Vången spelat bra framför allt defensivt. Det stod 0-0 i paus. Vången tog ledningen, men Teamet kvitterade genom Lillis. I slutet lyckades Vången göra 2-1 som också blev slutresultat.

Lilla Torg vann som väntat över Gula Damer. Det stod 2-1 i paus, men sen gjorde Sara Stålhammar 4 mål i andra halvlek och det blev 6-2 till Lilla Torg.

I ettan har flera skånelagen det fortsatt tungt. Husie förlorade med 2-0 mot QBIK och ligger sist. Sjöbo förlorade borta mot Jitex med 3-1 och ligger en poäng efter Vittsjö som ligger på rätt sida om strecket. Stattena vann igen och tog tillbaka serieledningen. Stjärna gjorde mål igen.

Hardebergas herrar har det fortsatt tungt. Efter en 2-0-ledning i paus, lyckades de ändå förlora mot Croatia med 3-2. På onsdag möter de jumbon, Landora, och då måste det bli seger.

Sandbys herrar har börjat göra mål i serien och igår blev det vinst med 3-2, trots att de saknade flera spelare. Tur att de vann, så var en del av folket gladare under kvällen igår.