Team Sandby ner på 0 poäng

Efter att ha använt en spelare som inte har varit spelklar ända fram till och med matchen mot Gula Damer, har nu Teamet blivit av med alla sina poäng. Iza gick från Gula Damer till Sandby i mars och på något sätt har hon inte blivit spelklar, men Sandby har trott att hon har varit det. Det var först efter matchen mot Gula Damer som motståndarna påpekade felet. Det enda laget som behåller resultatet under den perioden är LB07 som vann med 4-1 och det räknas som bättre än 3-0. Husie - Teamet blir 0-0, men inget av lagen får poäng eftersom båda lagen har använt okvalificerade spelare. Känns som ett tufft straff för Sandby. Skillnaden mot Husie är att de har använt spelare från högre division. Men regler, är regler och ska följas. Svårt att dra gränsen för var man kan göra undantag.

Själva tappar vi placering och poäng mot lagen omkring oss. Vången, Borgeby, Sjöbotjejerna och Gula Damer får alla tre poäng. Lilla Torg får två. Frågan är om det är bra eller dåligt för oss. Vi kommer långt ifrån kvalplatsen nedåt. Det skiljer hela 14 poäng till Husie som ligger där just nu. Serien är långt ifrån klar och det kommer säkert skifta en hel del innan det är slut.

Vången slog ikväll enkelt Gula Damer med 7-0 och gick med 6 poäng idag upp i topp. Känns som de hör hemma i toppen, för än så länge är det det laget jag tycker har varit bäst mot oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0