Fotbollskväll!

Dagens träning började inte oväntat med vanliga passningar. Sen passade vi höga med en studs och det var synd om Olinda som var med mig. Mina gick aldrig dit jag hade tänkt. Vi gick sen ihop sju och sju och körde två passningsövningar till. Efter det var det dags för cykelslangar. Bara 10 sträckor var den här gången och det lät ju lugnt. Milan skulle visa mig hur jobbigt det skulle vara. Efter kanske tre stycken fick Rolf ta över. Kändes som man åkte bakåt för varje steg man försökte ta framåt. Var helt slut efter och det går inte att spela efter man har haft cykelslangarna. Benen vill inte springa så mycket och framför inte så snabbt som man vill. Vi spelade ganska länge åtta mot åtta och avslutade med 6 sträckor över kortsidan.

På söndag möter vi Häljarps IF på konstgräs på Landskrona IP. Laget är väl ungefär detsamma som spelade mot IFK Hässleholm, men Emma H är med och Sara kanske inte kunde. Får bli en lugn fest på lördagskvällen, så att vi kan ge Häljarp en tuff match!;)

Efter träningen åkte jag till Mange och Jens och kollade på Real - Roma. Rolig match med många riktigt farliga chanser. Extra kul med Mange som hejade på Roma och Mackan på Real. Roligast blev det till slut för Mange, eftersom Roma gick segrande ur striden. Chelsea vann enkelt mot Olympiakos. Igår tog sig Fenerbahce vidare på straffar och idag var det Schalke 04 som gjorde det. Porto ägde matchen och ledde efter ordinarie tid med 1-0. Nu står den sista platsen i kvartfinalerna mellan Inter och Liverpool.

Ikväll spelade LB07 - Husie DIF 2-2. Det verkade som lagen dominerade varsin halvlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0