Hardebergafest

Kvällen började hos Emma. Lundafolket, Milan och Olinda var där. Vi kollade lite på friidrott och hade väl tänkt att få se Kallur utklassa de andra. Tråkigt att hon skada sig på uppvärmningen. Mest synd är det om henne själv. Holm fick höja stämningen istället. Milan hade med sig årets schlagerlåtar. Vid sjutiden begav vi oss till Hardeberga.

De yngre som höll i festen hade varit i klubbstugan och fixat i ordning. Vi blev först bjudna på fördrink. Man fick sedan dra en bokstav med en färg och så skulle man bilda ett ord med bokstäverna av samma färg. Jag hamnade på samma bord som Pilan, Sandra E, Olinda, Benita, Mange, Tobbe N, Linus och Andy. Vi var egentligen Newcastle. Men många runt bordet ville hellre vara Arsenal, så det fixade vi till. Vi åt nästan direkt. Jättegoda pajer, sallad och nybakat bröd. Efter maten var det dags för lekar. Tobbe vann marshmallows-leken. Sandra var inte i närheten att med sin hammare göra den längsta potatisbiten. Pilan var nära på att snabbast lyckas mata Andy med banan. Aki slog Benita precis i hjärtritartävlingen. Sist var det min och Manges tur. Jag skulle sätta på honom ett par strumpbyxor. Han hade för långa ben för att vi skulle vinna. Någon av juniorerna tog hem segern. Vi lyckades av någon konstig anledning inte vinna utan det var tre andra lag som gjorde upp om segern i en utslagstävling. Stefan var snabbast på att äta kex och vissla och tog hem den ärofyllda segern till sitt lag.

Sen blev det mycket dans. Även här gick årets schlager bra, men det var bra blandning på musiken. Kvällen slutade ganska sent. Jag stannade kvar och hjälpte till att städa lite. Sen hade jag följe till Sandby med Josse, Louise och Jernberg. Tog nog mer än en timme att gå hem, ganska skönt men fötterna värkte.

image27
Arsenal (Newcastle)

image28
Skål!

image29
Josse och Sandra in action!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0