Laddar alla för träningsläger?!?

Grusplanen var idag ganska lerig. Vet inte var alla var, om de laddar för träningslägret eller om de bara har börjat grässäsongen efter helgens matcher. Vi började träningen med passningar med ett tillslag. Sedan delade vi in oss i två grupper och hade passningsövningen där man backar och möter. Därefter gick vi ihop och körde passningar snett framför. Sedan körde vi en mot en där anfallaren ska vända upp och komma till avslut. Stina gjorde några riktigt snygga mål. Efter det så hade vi en inläggsövning, där vi skulle komma på avslut nära mål. Vi spelade sedan med ett stort mål där Rille stod och två små mål. Lina "råkade" göra så att jag trillade mitt i leran. Hon höll själv på att hamna där men istället lutade hon all sin tyngd på mig som inte kunde göra annat än att hamna mitt i leran. Tror Milan ligger bakom det här!;) Vi avslutade träningen med 8 sträckor över kortsidan.

Sverige förlorade dagens jubileumslandskamp mot Brasilien med 1-0. Pato gjorde målet. Sverige spelade ganska bra i första halvlek, andra har jag ingen koll på. Men som vanligt blev det förlust i träningslandskamp, kval är något helt annat för Sverige. Såg bara lite av första halvleken, för det var visst Grey's Anatomy kväll. Hur man nu kan välja att titta på något sånt när det är fotboll. Snäll som jag är så gav jag med mig!

Känner mig lite halvkrassling, så jag ska gå och lägga mig nu. Kroppen ska snabbt se till att jag blir frisk igen. Kan max vara sjuk imorgon.


Kommentarer
Postat av: Linafina

oj, nu känner jag mig nästan lite skyldig att du håller på att bli sjuk för att jag tryckte ner dig i den kalla pölen... I'm soooo sorry och hoppas att du känner dig bättre imorgon. Vi har annars laddat upp med en massa vin som du får kurera dig med. :-)

2008-03-27 @ 13:56:36
Postat av: Helena

Tycker gott du kan få känna dig skyldig..;) Fast om jag ska vara ärlig så kände jag mig inte helt bra innan träningen.

2008-03-27 @ 16:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0