Massa fotboll

Jag känner mig ganska seg just nu. En timmes inomhusspel sliter på en. Riktigt skoj även om tempot inte hela tiden var så högt. Vi var tio spelare. Jag, Linda, Lukas, Ola och Gustav mötte Peter + fyra extra inkallade kompisar. Det blev en jämn match med några riktigt snygga mål. När jag skulle ta mina inlines och rulla hem, hade tyvärr det soliga vädret bytts ut mot regn och hagel. Blev en aning kallt i shorts och t-shirt, så jag fick ta ett varmt bad när jag kom hem.

Sandby förlorade igår mot Helsingborgs DFF med 1-0 efter enligt rykten en riktig skitmatch. De saknade många spelare och fick tre skador under matchen. Värst var det för Annelie, som bröt foten och blir borta länge. Ett riktigt svårt avbräck för laget och tråkigt för henne själv. Agge och Irre är förhoppningsvis tillbaka snart. Det glädjande beskedet är att Tozz är tillbaka och gjorde ett piggt inhopp i slutet. Teamet hade ingen match i helgen och det var nog bra, annars hade många fått spela två matcher.

Veberöd som lämnade WO förra helgen mot LB07, fick igår precis ihop lag. Det blev förlust mot Råå med 2-0 på bortaplan.

LB07 förlorade igår mot BK Kick (div 4) med 4-2. BK Kick känns som ett lag som om de bara vill kan gå bra i fyran. De har många talangfulla spelare.

Borgeby spelade 1-1 mot Häljarp igår. Borgeby som åker på träningsläger till Spanien idag, lite avundsjuk faktiskt. Själv ska man till Degeberga...

Gula Damer FF vann med 7-0 i DM mot Hyllie IK. Hyllie spelar i femman och blev totalt utspelade. Malmö spelade nästan hela matchen med 10 man. Ett styrkebesked, men samtidigt bådar det inte gott att ha så få spelare.

Skillinge spelade också DM och mötte Olympic. Matchen blev 2-2. Med Josefin Ovesson tillbaka i laget kan de bli starka. Hon styr och ställer lite som hon vill och en så duktig spelare kan höja resten av laget.

Husie DIF vann stort mot Hammenhög hemma. 4-0 efter två straffmål.

Lilla Torg fick igen WO. Denna gång mot Allerum. Verkar vara många som inte vågar möta dem.

Sjöbotjejerna skulle möta Hammenhögs blå idag och BK Vången BW 90. Vet inte hur det gick men i alla fall Vången lär ha vunnit stort.

Ska snart kolla på Barca, hoppas de tar in tre poäng på Real. Real som förlorade mot Chippens La Coruna efter ett självmål igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0