Motståndarkoll!

Gula Damer FF, fd IFK Malmö, fick lämna WO i sin match mot Kvarnby IK i helgen. Det bådar inte så gott, de hade problem med folk redan förra säsongen.

Lilla Torg FF hade motsatta problem, då Höllviken fick lämna WO. Lilla Torg som vann den södra fyran ser ut att ha ett starkt lag. Många spelare som spelat i högre divisioner. Annelie Lindborg och Sara Stålhammar har tidigare spelat i MFF och Isabelle Refthagen och Elin Dunegård kommer från Husie IF. De har vunnit två serier i rad, borde bli tuffare för dem i trean.

Hammenhög spelade 1-1 mot Veberöd. Veberöd känns inte så starka, så jag vet inte riktigt vad det resultatet säger.

Vången slog Sösdala med 5-1. Om Vången har fått behålla sina spelare tror jag de kan bli bra i år. Förra året hade de ett ungt lag i tvåan. Sösdala saknade en del spelare, bland annat Sara. Hade hon varit med hade det nog inte blivit förlust..;)

Sjöbotjejerna förlorade mot Gärsnäs IF med 3-1. De är beroende på vilka som är med i A-laget och får de inte förstärkning från "A-truppen", känns de inte så starka.

LB07 har inte spelat än, möter Husie DIF på onsdag. Husie IF som mötte SSIF i lördags, såg ut ungefär som deras farmarlag gjorde förra säsongen. Antagligen kommer Husie DIF bestå av ett väldigt ungt lag i år.

Skillinge har jag ingen koll på alls. De åkte ur tvåan förra året och satsar de på att gå upp direkt, kan de bli farliga.

Borgeby och Team Sandby skrev jag om igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0