Sandby - BK Flagg

Åkte ut och tittade på andra halvlek mellan Sandbys herrar och Flagg. Spelet var ganska jämnt med lite chanser åt båda hållen. Flagg tog ledningen efter halva halvleken. De fick till ett lobbskott, som Jens inte hade en chans på. Sandby fick några bra frisparkslägen precis utanför straffområdet i slutet. Det blev dock inga mål och matchen slutade 1-0 till Flagg. Planen såg ok ut med tanke på allt regn och snö som kommit. Hardebergas herrar skulle egentligen spelat efter matchen, men tur för oss var deras match inställd och planen skulle slippa bli mer sliten. Träffade Kenneth där ute och fick reda på att Olle skulle vara med som bänkvärmare på matchen. Hon hade tur att hon fick vara med, men frågan var om hon skulle få någon speltid!? Skulle kanske mest ge dålig självförtroende, eftersom vi skulle ta bollen ifrån henne hela tiden.;)