Sandby - Husie

Sandby började riktigt bra i motvinden. Höst gör mål nästan i första anfallet efter att deras backar gått bort sig. Husie har sen ganska mycket boll, men de skapar i princip ingenting. De har fördel av medvinden och det mesta spelet är på Sandbysplanhalva. En av deras spelare vänder upp vid straffområdet och går förbi backlinjen och kommer fri och sätter 1-1. Med 10-15 minuter kvar av halvleken gör Olle 2-1 efter att Höst har spelat fram. Måste vara skönt, hon hade ett riktigt bra läge som hon sköt över en stund tidigare. Matchen var jämn och det kändes som Sandby skulle ta över i andra halvlek i medvinden.

I andra, som jag inte såg, hade tydligen Husie kvitterat på frispark. Linda hade sedan gjort 3-2 efter att Höst spelat in, så hon hade fått öppet mål.

Husie tror jag kommer få det mycket svårt i ettan i år. Vet inte riktigt hur det fungerar med deras lån från LdB, men annars tror jag de kommer åka ur ettan.