Storförlust

Idag stod Wä IF för motståndet. Gräsplanen i Revinge var helt ok. Lite ojämn, men grön och inte alls blöt efter regnandet i veckan. Ingen vind att klaga på och solen tittade till och med fram lite. Vi spelade med följande lag från start. Emma i mål. Backlinjen bestod av Sara, Emma, Malin och Sandra E. På mittfältet spelade Louise, Olinda, Pilan och Lilly. Jag och Stina spelade i anfallet. Sandra B, Benita och Milan började på bänken.

Wä tog direkt tag i matchen och satte snabb press på oss. Vi hade svårt att hålla i bollen och passningarna blev för lösa. Emma är bra med på chanserna i början och de är riktigt nära att få straff när en av deras spelare blir lite fasthållen. Vi kontrar och Louise får fram en bra boll till mig. Tyvärr får jag inte med mig bollen och deras backar kan bryta. De spelar bollen på spelare i fart och vi hänger inte riktigt med. Vi hamnar fel i positionerna och är inte tuffa nog i närkamperna. De gör ganska tidigt 1-0 och 2-0. 3-0 kontrar de in. En lång boll som deras anfallare hinner precis före Emma på. Vi gör inte en alls bra första halvlek och det var ett helt rättvist resultat.

I andra håller vi upp spelet bättre. Vi kommer upp högre i banan. Emma slår några långa utsparkar, som går över deras backlinje och som vi får tag på. Vi har svårt att spela oss till målchanser, men skapar en del hörnor. Emma H slår dem riktigt bra idag och vi borde trycka in någon av dem. Fyra, fem stycken blir farliga. De kontrar in 4-0 efter en hörna under slutet av andra halvlek. Ganska snabbt därefter utökar de till 5-0 på hörna. Vi går inte in i närkampen och deras spelare kan sätta foten på bollen. Wä spelade bra idag, men vi ska kunna spela jämnt med dem. Lina saknades på mitten. Vi behöver någon som kan hålla i bollen.

Tycker Emma L är vår helt klart bästa spelare idag. Hon kan inte göra så mycket på många av målen. Hon räddar flera frilägen och tar några riktigt bra skott. Malin är också duktig i mittförsvaret och kommer bra fram några gånger.

Det är bara att ta nya tag. Nästa helg får vi se till att spela bättre. Mer fart i spelet och mycket tuffare i närkamperna! Vi möter Team Sandby på långfredagen kl. 15.00 i Revinge. Hade varit gött med en vinst!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0