Träning i snöfall

Även under dagens träning kom en del snö, men idag blåste det inte lika mycket. Jag och Olinda körde passnings- och vändningsövningar. Först med ett tillslag och sen två. Därefter mötte vi med långt steg, gick med bollen och gjorde en vändning med översteg. Sen tog vi med bollen mellan benen med klacken och därefter släppte bollen mellan benen vände runt och tog med den med yttersidan. Vi avslutade med två till passningsövningar. Först mötte vi och backade och sedan körde vi björkaloge. Sedan delade vi in oss i tre lag och möttes två lag inom straffområdet. Det tredje laget var väggar. Jan och Rille slog in bollar och det gällde att snabbt komma till avslut. Vi måste bli tuffare i närkamperna, annars såg det bra ut. Sedan spelade vi med stora mål på halva planen. Mitt lag hade turen att få medvind igen! Träningen avslutades med åtta sträckor över kortsidan.

På fredag kl. 15 blir det match i Revinge, om vädret tillåter det. Team Sandby står för motståndet och det ska bli spännande att se vad de kommer med för lag. Har hört rykten om ett ungt lag. Själva har vi till stora delar samma lag som förra helgen, så de flesta vill säkert göra en bättre match. Lilly skulle till London och är inte alls med den här helgen. Lina och Josse är inte tillbaka än, men Jessan är med i laget igen efter sin resa till Gambia. Hasse och Theres kommer snart hem från sina resor och till träningslägret nästa helg är nog alla med igen.

På måndag kl.14 spelar u-laget mot Borgeby. Även den här matchen ska gå i Revinge om inte vädergudarna vill annat. Får se hur laget ser ut. Camilla, Milan och Elin skulle vara med, eftersom många inte var och tränade får vi se vem som kan. Jag, Louise, Pilan, Stina och Malin skulle dubblera. Kanske någon jag har glömt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0