Ojämna matcher

I den här omgången spelades bara en jämn match (målmässigt) i vår serie (Husie - Vången). Lilla Torg slog igår Skillinge med 8-0. Lite konstigt resultat med tanke på att vi vann mot Lilla Torg, men förlorade mot Skillinge. Ibland är inte fotboll logisk, men samtidigt spelade vi inte alls bra mot Skillinge.

Idag vann Team Sandby enkelt mot Gula Damer med 6-1. Agge gjorde tre mål och Helena Jönsson en snygg språngnick. Anna Johansson var tillbaka på plan. Siffrorna hade kunnat varit större. Frida fick äran att slå in Gula Damers mål på sina gamla lagkamrater.

Husie och Sjöbo fortsätter att ha det tufft i ettan och det blev storförlust för båda lagen. Stattena åkte på sin första förlust borta mot Dalsjöfors, men Vittsjö vann mot Byttorp.

Sandby vann igår när de vände 0-1 hemma mot Derome till vinst med 2-1. Björne gjorde mål på frispark och Hanna gjorde det andra målet. Falkenberg vann mot Helsingborg med 5-1 och har inlett strålande. Fem raka vinster och ofta med stor marginal. De känns som den största favoriten till kvalplatsen just nu.

Hardebergas herrar fortsätter att åka på storstryk. Den här gången vann Eriksfält med 7-0. Det är jobbigt när det går så tungt och det är inte lätt att spela stora delar av matchen med en man mindre på plan. Hoppas att det vänder snart! Även Sandbys herrar har en ganska dålig inledning av serien och förlorade i helgen med 4-0 mot Staffanstorp och även här drabbades det förlorande laget av en utvisning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0