Resultat

Det går fortsatt tungt för Husie och Sjöbo i ettan. De har fortfarande 0 poäng. Vittsjö tog sin första 3 poängare, då de slog Öster med 4-3. Stattena fortsätter att vinna. Säkert 3-0 borta mot Falköping.

I tvåan spelade Sandby 0-0 hemma mot Helsingborg. Helsingborg som känns som den bästa nykomlingen från Skåne. Sandby gjorde inte en av sina bättre matcher och 0-0 lät som ett ganska rättvist resultat.

Veberöd fortsätter att förlora stort. Nu blev det hela 9-1 mot Norvalla. Lite roligt att läsa i tidningen där Veberöds tränare tyckte att det hade varit en jämn första halvlek, bara det att Norvalla hade varit effektivare i avsluten. Det stod 5-1 i paus. Det ser bara tyngre och tyngre ut för Veberöd att klara sig kvar.

LdB vann igen säkert. 5-1 mot Skurup. Nästa helg möter de Sandby. Intressant match!

I vår serie blev två matcher inställda/flyttade. Jag skulle tro att det var Husie och Gula Damer, som ville ändra datum. Borgeby tog sin första vinst. 2-1 mot Sjöbotjejerna. 1-1 i paus och avgörandet i slutet av matchen. Båda målen gjordes av Sofie Gunnarsson. Jag tror hon var med i matchen mot oss i reservlagsserien och då lyckades vi hindra henne bra från att göra mål.

Mitt i veckan spelas nästa omgång i vår serie som vi själva står över. Många spännande matcher.

I norra trean fick Eskilsminne oväntat stryk av Vittsjö. Även Ovesholm slog otippat Wä med 3-0.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0