Sista träningen på länge

Träningen började med att vi kom fram till att vi inte hade gjort en bra match i lördags. Vi måste börja jobba för varandra och ge allt i alla situationer. Vi var indelade i två lag hela träningen. Ett gult och ett rött. Vi började med att spela med små mål. Två mål på varje sida och när man hade gjort mål skulle man fortsätta och göra mål på andra sidan. Vi i det röda inledde inte bra alls. De gula spelade runt bra och vände spelet ofta. När vi väl fick tag på bollen slarvade vi ofta bort den direkt med dåliga passningar. Vi fortsatt att spela med stora mål och delade varje lag på två delar. Det ena anföll och försvarade, sen efter avslut bytte man så ett nytt lag kom in och anföll. Vi började väldigt dåligt här och tappade ofta boll tidigt till de gula som satte hård press. Efterhand kom vi upp bättre och det blev jämnare spel. Vi övergick sen och spelade på stor plan. Då var det röda som hade övertaget och vi kom till mycket avslut. Några med snyggt spel nerifrån och som avslutades med mål! Jag tror vi i röda laget sparade oss till slutet...;)

Dagens roligaste var att Malin E var tillbaka och var med under hela träningen. Hon gjorde några riktigt snygga mål och var bra med hela tiden. Tråkigast är att vi inte har tillräckligt med folk till matchen på fredag och får lämna WO, om inte Lunds BK vill flytta den. Eftersom vi har match med a-laget torsdag, lördag och tisdag, så skulle inte någon som ska vara med i a-laget dubblera och även om vi varit ganska många på träningarna nu i slutet har vi inte folk till två hela lag nu på fredag.

Äntligen verkar vi ha nästan fullt lag. På torsdag hemma mot LB07 var det nog bara Lina som inte kunde. Vi är riktigt sugna på revansch sen premiären, men det kommer bli tufft. LB07 har haft bra form och vunnit alla matcher med minst tre mål sen vi mötte dem. Mot Borgeby är Lina tillbaka och då kanske alla kan!?! Den tuffa matchserien avslutas på tisdag mot Sjöbotjejerna borta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0