Vinst i korpen

Lukas hoppade in i mål idag och det visade sig vara ett mycket lyckat inhopp. Vi mötte Bollkontroll och de spelade mycket bra. De stressade oss högt upp i plan och gjorde tidigt 1-0 på en lobb. Vi jobbade oss in i matchen och Gustav kunde trycka in 1-1 på pass av Henke. 1-1 stod sig i paus. I andra halvlek tyckte jag Bollkontroll skapade mest. Lukas gjorde några riktigt bra räddningar på bollar som såg ut att vara på väg in i mål. Det kändes som matchen skulle avgöras på straffar, men precis i slutet fick Henke ett friläge och sätter 2-1. Lite snopet för motståndarna, för de var nog mer värda segern än oss. Imorgon blir det final, tyvärr kan jag inte vara med för vi har träning. Det hade varit skoj att vara med, fast de hittar nog någon bättre som kan hoppa in. Jag tillförde inte så mycket på plan, haltade mest omkring.