Förlust igen

Wermlands veteranerna stod för motståndet. Fast några veteraner är de flesta inte, snarare duktiga unga studenter. Nästan direkt skadade en spelare i andra laget axeln, så ambulans fick komma och hämta honom. Vi tog ledningen en bit in i perioden, efter att målvakten tappat in bollen. Ledningen stod sig ganska länge. Sedan steg deras bäste spelare fram och gjorde två mål. Vi kvitterade innan de gjorde 3-2 innan pausen. Johan hade upptäckt att deras bäste spelare spelade med hookad klubba, vilket man inte får ha. Det blev en massa snack med domaren. Han sköt skott som man inte går att göra med vanlig klubba. Straffet blev två minuter för lagledaren och de förlorade i princip ingenting på det. Borde ha varit den spelaren som spelat med klubban, som fick sitta av straffet. Nu fick han fortsätta spela med en annan klubba. I andra perioden tappade vi mer och mer. Många var trötta och Wermlands spelade bra. Siffrorna rann till slut ifrån till 3-9.

Efter en bra inledning av säsongen med tre raka vinster har det nu blivit tre förluster på rad. Dags att vända den trenden nästa match mot EVU!