Helgen

Har haft mycket att göra hela helgen. I fredags dömde jag p92 i Sandbycupen. Efteråt blev det idol. Jag uppskattar sådana initiativ! Kevin var bäst och bra att Lars åkte ut.

I lördags jobbade jag som vanligt. På eftermiddagen dömde jag p94. Vi var fyra domare, så det blev bara fem matcher under några timmar. Sen snabbt till Lund, för att hinna till Sandra och Mange innan vi skulle vidare till Jessan och Petters 25-årsfest i Hardeberga. Gymnastiken i bakgrunden höjde helt klart stämningen under förfesten. Festen var väldigt lyckad. God mat och roliga människor. Själv hamnade jag bredvid "den ofärdiga studenten som gillar kebabtallrik och tvättar hos mamma" och "pokerspelaren med sambo, hund och katt som ser hela världen med jobbet". Kul att träffa lite gammalt Sandby-folk, som man inte har sett på massor av år.
 
Hela bordet samlat. Jens och Linus var mina bordsherrar...Pernilla och JennyJohan och LinaMange och JennyJessan och Petter fick visa hur bra de kände varandra.Sofie och jag. Sofie visade en oanad talang under kvällen, att radera bilder på sig själv. Men några blev kvar...;)JimmyJag har glömt vad som hände här...men Kajsa verkade ha roligt åt det...Kajsa och SandraJohan och SofieKajsa behövde hjälp att gå på toa och jag som är så stark fick ta på mig uppdraget...Efter flera försök och många tips av folket som satt runt omkring...lyckades jag till slut få upp henne!Flertalet av killarna firade under hela kvällen Arsenals seger över Man U. Tobbe som stod för att vara Liverpool-fan fick först Mange över sig och sen de andra Arsenl-fansen... Andy, David och några till..

På inneträningen idag var vi inte lika många som vi brukar. Det var väl en del som var tvungna att vara hemma och fira sina pappor...;) Vi spelade med två lag. Mitt lag började riktigt bra och vi lyckades överlista Emma några gånger, vilket inte brukar vara så lätt. Sedan tappade vi och kom fel i positionerna. Efterhand kom vi in i det igen och spelet fungerade bra. Laget som ska träna efter kom inte idag heller, så vi fortsatte. Några droppade av och till slut var vi bara en avbytare kvar. Tempot var inte så högt i slutet, men det är inte så konstigt efter 2 timmars nästan konstant spel. Alltid kul att spela mycket! Emma J skrev på och jag hoppas att även hon ska trivas bra med oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0