MixMax - BK Finten 6-5

Efter en massa bytande hit och dit, så blev det till slut BK Finten vi skulle möta. Den uppskjutna matchen från första omgången. Vi var många som var sugna på spel igår kväll. Sara stod som vanligt i mål. Victor, Johan och Frank spelade backar. Anton, Christofer, Jimmy, Ola, Jesper och jag spelade forwards. Vi började riktigt bra och efter 20 sekunder kunde jag göra mål. Efter snyggt spel nerifrån, så frispelad Victor mig framför målet och det var bara att lägga in bollen. Vi fortsatte bra och gjorde snabbt 2-0. De var riktigt bra och skapade mycket. Sara var grym i målet och hade även en del flyt när de flera gånger inte lyckades göra mål på helt öppet mål. De kom igen, reducerade och kvitterade. I paus stod det 3-3. I andra perioden spelade vi bättre. Vi gick även här snabbt ifrån till en tvåmålsledning. Den stod sig länge. Patrik, som hade tagit fel på tiden, dök upp i andra perioden och hann göra några byten i slutet. Efter mycket slarv lyckas de komma tre spelare mot Sara och lyckas peta in 4-5. De får även in en kvittering. Det är mycket kamp och båda lagen skapar chanser. Med mindre än en minut kvar trycker Victor in 6-5. Sedan gäller det att hålla tätt. Vi har en chans framåt, men de bryter och går till en sista attack. Det blir aldrig farligt och vi tog en skön seger. Mycket bättre spel än första matchen och kul att så många dök upp!