Två förluster

Först Staten o Kapitalet mot Bollkontroll. Vi fick aldrig igång något bra spel. De gjorde 1-0 i första halvleken. Vi hade några halvbra chanser till kvittering, men det ville sig inte. I andra halvlek utökade de. Sedan gjorde Gustav en riktigt snygg reducering på lobb. Vi pressade på, men det blev förlust med 2-1.

I den andra matchen kunde nu Vi som är Bi vinna serien, om det blev vinst mot Vgs hjältar. De började riktigt bra och anföll med mycket folk och fart. Vi hade svårt att få tag i dem. Efter att vi inte fick undan bollen, tog de ledningen. Vi hade svårt att spela bollen på marken och utnyttjade aldrig de stora ytorna som fanns på kanterna. I paus stod det 2-0. I andra halvleken var spelet ganska jämnt, men de var effektivare och vann till slut med 4-0. Får väl säga att de var värda seriesegrare, för de spelade bra. Efter matchen firade de med champagne. Lite kul att se hur de firade vinsten även om det hade varit roligare, om något av lagen jag brukar spela med, hade vunnit.

Tråkigt att förlora men på vägen hem blev jag ändå glad, när jag "tjänade" 1000 kr. Polisen stod vid Lundagård och vinkade in alla cyklister utan lampor. Tur att jag är duktig och använder lyse!:)