Härlig måndag

Som tur var så var det tråkiga vädret från i söndags helt borta idag. Riktigt härligt höstväder! Solen sken hela dagen. Först blev det 2 mil på inlines. Jag åker så mycket inlines att jag hade kunnat åka hur långt som helst utan att bli trött. Ibland känns det som jag mer har på mig dem än vanliga skor.;) Det gäller att passa på att åka innan det blir för mycket löv på vägarna. Snart får väl kommunen för sig att de måste grusa vägarna också...

Väl hemma så fortsatte solen lysa och jag kunde bara inte sitta inne. Jag rörde mig inte överhuvudtaget igår och kände mig tvungen att åtgärda det. Jag har varit sugen på att springa länge, så det blev till att snöra på sig joggingskorna. Det fick bli Hardebergaspåret. Jag brukar vända vid Utmarksvägen, men när jag var där var det så skönt så att jag fortsatte. När man väl kommer in i andra andningen är det bara skönt att springa. Fortsatte till golfbanan, vägen upp till Hardeberga och sen ända till Sandby. Väl där började jag känna av benen lite och var sugen på att ta mig hem till mina föräldrars hus. Men eftersom jag inte hade några nycklar och min bror säkert var i skolan, så var det bara att vända hemåt. Det gick helt ok tillbaka också. Jag kände av benen lite sen, men kanske inte så konstigt efter en två timmars joggingrunda.

Under resten av dagen och kvällen har jag slappat i soffan framför tvn eller suttit här. Skönt ibland att inte göra något ansträngande..;)

Kommentarer
Postat av: Linafina

Hille, du är min idol! Hur fan pallar du!?



Ses ikväll, dock får jag nöja mig med att vara åskådare, för jag har fått ont i halsen... :-(



/Lina

2008-10-07 @ 08:11:22
Postat av: Helena

Haha, jag kanske inte är helt normal, men tycker det är tråkigt att sitta still.



Krya på dig! Vi ses!

2008-10-07 @ 11:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0