Korpen x 2

En massa fotboll frivilligt på grus!;) Gillar man fotboll så gör man.

Först var det match med Staten o Kapitalet mot FC Acylering. Många hade anmält sig sjuka. Inga avbytare för tjejerna så jag fick försöka orka att störa backarna ensam uppe på topp hela matchen. I början var det ganska jämnt, men vi tog över ganska snabbt. Jag fick äran att göra mål och även Henke tryckte in ett. 3-0 i pausen, var lite i underkant. I andra halvlek rivstartade vi. Tror de flesta gjorde mål och motståndarna orkade inte alls hänga med. Kristoffer i mål rörde bollen några gånger, men behövde inte göra en enda räddning. Jag vet inte ens vad det slutade, men skulle gissa på runt 10-0.

Sedan var det direkt dags för nästa match. Vi som är Bi mot kontorsnissarna. Nu blev en avbytare, eftersom Viola dök upp precis när matchen började. Frågan var väl om hon är mer fotbollsgalen än mig, eftersom hon spelade med en trolig fraktur i foten. Hennes inställning var att det var tråkigt att inte spela och att det bara gjorde "lite" ont. Vi hade mycket boll och skapade chanser, men fick inte in bollen. Kontorsnissarna var bättre än förra veckan då Staten o Kapitalet enkelt slog dem med 13-0. Vi lyckades ta ledningen med 1-0 och 2-0 kom på straff, som blev halvtidsresultatet. Mats som skulle iväg på innebandy-match, hade sagt att han skulle gå om det stod 3-0. Direkt i andra tog han hand om det själv och tog sig hela vägen från sin backplats och tryckte in 3-0. Vi hade mycket boll, men det blev bara två mål till. Ett var ett väldigt snyggt självmål. 5-0 och alltså två stora vinsten igår kväll. Therese spelade i kontorsnissarna. Kul att träffa henne, har nog inte sett henne sen hon slutade i Sandby och gick till Hallands.

Alltid roligare att vinna än att förlora, även om det är mycket roligare att vinna jämna matcher. Ikväll blir det mer korpen. Först vanlig träning (som uppvärming;)), sen Staten o Kapitalet mot Krita i röven (inne) och därefter hockey-bockey. MixMax möter Kirurgerna. Ska bli riktigt skoj att spela inomhus igen! Jag hade lätt kunnat göra det året om även om riktigt fotboll ska spelas på gräs...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0