Resultat

Borgeby tog en säker 5-1-seger mot Husie idag. Därmed säkrade de spel i trean nästa säsong och kan de sista matcherna titta uppåt i tabellen. I och med förlusten åker Husie ner i fyran. Tråkig säsong för Husie som åker ur med båda sina lag.

Sandby tog idag en till 1-0 seger. Denna gång med sitt a-lag mot Derome och efter ett självmål i andra halvlek. Därmed ser det ut som de kommer bli femma i år.

Böljan tog sista chansen att försöka ta sig över sträcket när de slog Skurup med 4-1. Med en match mindre än Helsingborg, är det helt öppet om vem som kommer åka ur. De möts dessutom i sista omgången. Det kan bli helt avgörande. Bra gjort av den som har lagt serien...

Toppen i tvåan är jämn. Två oavgjorda resultat igår. 2-2 mellan Helsingborg och Falkenberg och 1-1 mellan LdB och Norvalla. Det kan sluta hur som helst, men fördel Halmia!

och ett sista resultat.... Jag dömde Nike - Torna Hällstad innan idag. Nike vann enkelt med 5-0 och har fortfarande chansen att nå kval till fyran. Lugn match att döma och kul med två lag med ledare som sköter sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0