Spännande avslutning

Vi själva klarade ju oss kvar i lördags. Det känns riktigt bra! Nu kommer det bara bli kul att möta ett riktigt bra Sandby, vilket vi kommer att få göra. Hade vi varit tvungna att ta poäng för att inte få kvala, hade jag tyckt det var riktigt tråkigt. Men nu har vi ingen press på oss, Sandby ska vinna mot oss om de toppar. Hoppas alla andra i laget också ser det som en utmaning! Sjöbotjejerna spelade 2-2 mot seriesegrarna LB07. Om de slår Lilla Torg på lördag, så blir det Teamet som får kvala hur det än går på söndag. Ett kval som kommer bli mot Wormo och med största sannolikhet Löberöd. Löberöd som slog Sösdala med 4-1 i helgen. Sjöbo som fortfarande har chansen i ettan, men den minskade efter 0-0 mot Dalsjöfors (laget ovanför strecket). Sjöbotjejerna har mycket väl chansen att slå Lilla Torg, om de bara lyckas hålla koll på deras duktiga offensiva spelare. Sjöbo spelar inte med a-laget i helgen och kanske därför kan förstärka med spelarna som var avbytare i söndags. Ett kval som Wormo och Löberöd (?) inte kommer ha en chans i om de får möta Sandby. Sjöbo hade varit en lättare motståndare, då de fortfarande har matcher kvar i ettan och inte kan ta med "hela" a-laget.

Vången säkrade kvalplatsen efter vinst med 2-0 mot Skillinge och kommer få möta Glimåkra i kvalet till tvåan. Jag har aldrig mött Glimåkra, men de känns bättre. Speciellt eftersom Vången inte har varit så bra i höst. De var betydligt bättre när vi mötte dem i våras.

Borgeby ser ut att bli trea i en väldigt jämn tabell. Starkt som nykomling, men det har gått bra för alla lag som kom underifrån i år. Det är bara LB07 som dragit ifrån i toppen och de två fd division 2-lagen Husie DIF och Skillinge som tappat i botten.

Halmia vinner division 2 sydvästra götaland, efter att ha varit med i toppen flera år i rad. Det blir en riktigt spännande match i kampen om den sista platsen. Helsingborg mot Böljan. Hoppas bästa laget klarar sig kvar och att inte Böljan klarar sig enbart på grund av vinsten mot Sandby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0