Tråkigt lite folk

Lite folk idag igen. En del är väl fortfarande sjuka, men några till borde kunna dyka upp. Hoppas på bättring till nästa vecka! Vi började med passningar. Ett tillslag och sen skulle vi möta och backa fortfarande med ett tillslag. Passningar med en studs. Volley med bredsida och vrist. Kastningen var inte min starka sida idag, vilket Sandra märkte av flera gånger. Vi avslutade med att nicka upp bollen och sen nicka den till den andra. Konstigt nog lyckades jag nog varje gång, brukar inte vara min starka sida annars. Vi hade sen doppboll i straffområdet. Camilla stod i mål och man gjorde mål genom nick eller volley. Det röda laget började starkt och vi hängde inte med. De ledde nog med 6-2 innan vi kom igång. Två skarvnickar och sen två snabba mål av Stina, så slutade det 6-6. Sedan hade vi skottövning. Hälften stod vid ena stolpen och de andra kom med fart utifrån och skulle ta skjuta innan straffområdet. Kanonträffar varvades med bollar som flög långt över staket, tallar och vallar. Tur att Rille ställde upp som bollkalle! Sandra började riktigt bra med mål på varje skott. Själv fick jag till några, men gillar inte att skjuta när man bara ska gå på kraft. Bättre att ta det lite lugnare och placera den, än att ta i och få den fem meter över mål. Sänker ju självförtroendet att missa varendra gång. Efter lite känningar i baksidan av låret, fick det bli övning av vänsterfoten istället. Jan satte sen en kon på straffpunkten. Man sprang ut och skulle precis när man vände runt konen få en boll, som man skulle skjuta mål på. Det borde bara vara att placera vid stolpen varje gång, men av någon konstig anledning gick många av bollarna rakt på Camilla istället. Några fick efterhand in boll efter boll. Träningen avslutades med 5 sträckor över planen. Pilan och jag sprang tillsammans och man fick ta i för att inte bli helt ifrån sprungen...

Efter några försvunnit innan fikan var vi bara sex plus Jan, Rille och Rolf, så det blev massor av korvar. Josse hade först tänkt slå sitt korvrekord, men fegade och åt bara två + några bröd. De som var där och kunde fick vara med mot Kick. Vi har bara en match i helgen, så alla som inte är skadade, sjuka eller jobbar får nog vara med.

I helgen spelas flera avgörande matcher i serien.

Vången - Lilla Torg. Vid vinst för Vången tar de nog kvalplatsen.

Team Sandby - Hammenhög. Om Hammenhög vinner har de fortfarande chans på kvalplatsen uppåt och vi säkrar vårt kontrakt. Vinner Teamet så har de fortfarande chans att klara sig kvar utan kval och de är helt säkra på att inte åka ur direkt.

Sjöbotjejerna - Husie DIF. Känns som Sjöbotjejerna bör vinna det. Husie har inget att spela om, mer än ära och har haft väldigt dåligt med folk i slutet. Sjöbotjejerna har samma läge som Teamet.

Borgeby - LB07. Den minst viktiga matchen känns det som, även om Borgeby vid vinst har chans på kvalplatsen till tvåan. LB07 är redan klara. Ibland kan det vara lättare att spela när man inte måste ta poäng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0