Träning

Äntligen mer folk. Lite kyligt, men myggfritt! Vi började med fotbollstennis. Fem i varje lag. Pilan, Stina, Sofie N och Josse fick jag äran att vara med. Två pass, två tillslag och två som jagade. Tror faktiskt aldrig det har fungerat så bra som igår. Inte för mitt lag i alla fall. Enkla pass och snabbt över med bollen. Sedan blev det inläggs-/avslutningsövning. Hälften vid varje stolpe utanför straffområdet och två som slog inlägg från kortlinjen. Rille hade från början inget att göra, då inte ett enda avslut gick på mål. Själv lyckades jag inte göra mer än ett mål under hela övningen. Vet inte om jag ska skylla på att jag var dålig eller att jag inte fick några bra inlägg!;) Andra lyckades bättre och det blev efterhand mer bollar på och i mål! Sedan spelade vi i straffområdet två lag mot varandra och det tredje som väggar. När man bröt, skulle man spela ut till Jan och sen fick man anfalla. En av mina favoritövningar. Blev ganska trångt och vi var lite dåliga på att spela ut till väggarna, annars fungerade övningen bra. Tänk om allt spel hade kunnat vara i motståndarnas straffområde, så mycket enklare det hade varit att göra mål då. Rille fick kämpa för att få tag i bollarna. Efterhand blev det för mörkt att fortsätta. Juniorerna hade match, så vi hade fått flytta till a-planen utan lampor. Vi avslutade träningen med sex sträckor över halva planen och sen sex kortare sträckor. Riktigt roligt träning, med högt tempo och bra stämning!

Kommentarer
Postat av: Linafina

vill bara tillägga att trots att det var en trevlig träning är jag fortfarande stel i nacken efter en viss hockeytackling från en viss bloggerska... hrm... ;-)

2008-09-18 @ 09:54:29
Postat av: Helena

Förlåt Lina! Det var absolut inte meningen. Fick själv ganska ont i magen, blev ju tvärstopp. Du får ju flytta på dig när jag kommer..;) Hoppas det går över snart!

2008-09-18 @ 10:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0