Träning

Nästan lika många som i tisdags. Kyligt, men helt vindstilla för ovanlighetens skull. Vi började med fotbollstennis. Gick det bra i tisdags, så gick det uselt nu. Ingen skärpa i passningarna och mycket slarv. Vi var dåliga på att sätta snabb press och även ha koll på bollen när de andra slog in den snabbt. Vi började med 2 pass, 2 tillslag och 2 som jagade. För att vi skulle få snabbare press, gick vi över till 1 pass. Det blev bättre för oss, men inte lika bra som i tisdags. Sedan blev det inläggsövningen som vi hade i tisdags. Det kändes som det gick lite bättre igår. Jag fick många bollar på huvudet, men tyvärr inte så många i mål. Om nickar hade varit min starka sida, hade nog de flesta gått in. Emma var bra med i målet och var ute och tog många inlägg. Sedan blev det spel på halvplan. Eftersom vi var ojämnt blev jag någon slags joker, som hela tiden var med i det anfallande laget. Från början hade nog inte alla förstått det, för det tog ett tag innan jag fick en passning fast jag var helt fri. Jag tyckte vi rullade runt bollen bra i lagen, bra rörelse och det blev flera bra avslut. Kanske den perfekta rollen för mig, som inte är den bästa på att jobba hem. Nu fick jag springa mycket, för det var bara framåt som gällde hela tiden och när man anfaller orkar man att springa mer! Då glömmer man bort att man är trött!;)

I slutet av träningen kände vi goda dofter av mat. Folk undrade om Micke och Rille stod och lagade pannpiff. Till vår stora besvikelse fanns det ingenting gjort uppe i klubbstugan. Rille hade bara hittat frusna korvar i frysen och då blev det för svårt att tillaga dem! Vi hade faktiskt högre förväntningar på matlagningen, fast nu inte Rolf var där. Bättring nästa gång!;) Jag och Josse hittade korvbröd i kylen, som vi fick ta för att inte svälta.

I helgen är det bara en match. En väldigt viktig sådan! A-laget möter Hammenhög hemma imorgon kl.15.00. Jag tror alla kan vara med utom Sara som fortfarande är fotskadad. I somras blev det förlust med 4-2. Stundtals spelade vi bra i den matchen, men de var för starka i slutet och vände och vann. Dags för revansch nu?!? Efteråt blir det bastu och förfest för en del som ska till Sofie på kräftskiva. Betydligt roligare om vi har vunnit och kan fira segern och division 3-kontraktet!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0